collage.jpg

Aktivitetskalender

Velkommen til november/december 2021

Vi nærmer os årets afslutning og om en lille måned har vi årets korteste  dag ved vintersolhvervet den 21. december. Mørket afløses og forvandles til lys.
Vi tænder op i bålet og varmer svedehyttens hellige sten op i mens vi fylder luften med midvinterrøg, det varme røde stenfolk bæres ind i hytten og giver os varmen til solhvervs ceremonien, vi takker for året der er gået og velsigner det nye med lys, kærlighed, fred og fordragelighed, uden fordomme. Vi ærer moder jord og de gamle med sange, og trummerne spiller os ind i midvinternatten lige som de altid har gjort og alle er enige om at på denne nat vil der ske noget stort.
Det hellige årshjul er standset, men nu skal årtidens hjul sættes igang igen, drejes med liv og  med sang, for vi starter det nye solår ved solopgang.


PS. Du kan nå det endnu.
Der er få ledige pladser i svedehytten til vinter solhverv den 21. december;)

 

                                                  Listen to the wind, and keep it simple ;)

 

Aktiviteter i december

Fredag den 3. december 19-22
Nymåne meditation/trommerejse
Se mere her

Tirsdag den 21. december kl 17......... Du kan nå det endnu. Der er få ledige pladser;)
Svedehytte ceremoni (Vinter solhverv)
Se mere her

                                                        

                Tidsbestilling og tilmeldinger til arrangementer er nødvendig.

Tlf.: 3032 3247, sms eller tromborg@tromborgtarot.dk

 

   Hjorten: 
                                          
  Evne til at være god imod dig selv.
22. november til 21. december ( det lange snefalds måne)

Hjorten som totem - som kraftdyr kan den vise dig hvordan du hjælpe dig selv til at bevæge dig frem i livet med en stor indre ro og årvågenhed, en indre blidhed og indre fred. Den fremmer din evne til hurtigt at skifte retning uden at miste centreringen. Den forstærker også din evne til at leve i nuet, giver stor klarhed, så du tydeligt kan se hvad der foregår omkring dig. Den fremmer overgivelse, tillid på en blid måde. Kraften i hjorte medicin er ubetinget kærlighed, både til dig selv og andre. Den kan opløse den barriere der forhindrer dig i at opleve helheden og skønheden, ikke mindst skønheden i dig selv.

Yderlig betydning.
Dette smukke dyr giver dig autoritet, den har en viden om at livet skal leves her og nu og at det er for kort til at smuldre bort. Hvis den er i ubalance er den konfliktsøgende og glemmer sin kraft, det kan betyde, at du som menneske skal lade være med at danse efter andres pibe. Gør noget, læg en plan og beslut dig for at gennemføre den. Der skal ske noget, der er ingen problemer, kun udfordringer og disse udfordringer skal løses. Hjorten får eller har altid en plan og lader sig ikke handlingslamme, kun hvis den er trængt op i en krog. Brug din naturlige autoritet, så du kan handle både for dig selv, og rådgive andre.

Det gode råd:
Tag dine kampe en for en og skift retning hvis det er påkrævet.