collage.jpg

Lidt om os

At udleve sine drømme

Dette at turde leve sine drømme ud, har livet givet os mod og held til.

Tak!

Vi lader med undren og åbent sind os lede af de åndelige og kærlige energier der får drømme til at blomstre. Vi har også heldet og viljen til at få et par af drømmene til at blive til virkelighed,
tak for det.

2020

Året hvor hele Verden og Danmark fik noget at tænke over, alt blev vendt op og ned. Corona pandamien raser og alle må kigge indad og finde nye løsninger.
Også første år alene. Det gav grobund for nytænkning. En lille svedehytte til max 3 personer, naturterpi ved skov og strand, trommebygning 1 - 1 som suplement til hold, DR1 udsendelsen "rigtige mænd på dannelsesrejse" har været forbi og været i svedehytten og meget andet har holdt mig igang. Har ikke gravet ned i skyggerne, men med åbent sind set på hvad universet har givet af nye muligheder. TAK for det.

2019

Et trist år, da Birgith forlod denne fysiske verden og gik over i lyset på den anden side, er nu en lysende stjerne på aftenhimlen.
Et "stort lille" menneske er elsket og savnet. 
Jeg har lovet hende at fortsætte med vores "hjertebarn". Med hjælp og støtte fra mange gode og kærlige mennesker er dette lykkes. Stor tak til alle jer.

2016

En dejlig start på året 2016 var da vi fik besøg af DR2 som gerne ville have indsigt i vores verden - tak for det. Resultatet kan ses her: Tromborg Tarot og Shamanisme i DR2

2015

Vores egne dyrekort blev tegnet, produkseret, kom i handlen og blev dermed en del af grundstammen i vores arbejde. Vi kunne kun glæde os over hvor godt de blev modtaget.

2013

Blev året hvor bogen " Det gode råd" blev skrevet. Gode råd blandet med bibelske skriftsteder, en kærlig bog der vil blive elsket af mange i årene frem.

2012

Blev "Den lille tarotskole" udstyret med tallenes betydning, ærkeengle og astrologisk betydning, hvordan tingene hænger sammen.

2008

I 2008 kom det Shamanistiske med ind over, det gav vor måde at tolke kortene på en anderledes og spændende varm vinkel. Det blev også året hvor det Shamanistiske kom ind med Svedehytte og Trommebygge kurser.

2008 blev også året for udvikling af "Den lille tarotskole", en let forståelig lærebog.
Vi startede også uddannelse i at bruge de kloge kort.

2006

I 2006 blev Tarotmesterens dagbog til. Den er blevet en tro og kærlig følgesvend for mange, tak for det. Bogen er nu udgået fra forlag.

2004

I 2004 blev vore fantastiske tarotkort til begyndere udviklet og tegnet. Alle kan have glæde af de enkle kort der er udstyret med en let forståelig dansk tekst på bagsiden. De kan være med til at give hjælp til selvhjælp. Tegnet af Johnny Tromborg og teksten af Birgith Tromborg

Tromborg´s

Se video