collage.jpg

Aktivitetskalender

Velkommen til marts 2021

Aktiviteter 2021 er under planlægning :)) Ser muligheder frem for begrænsninger:))

Efter fejringen af det nok vigtigste solhverv i vores tid, har jeg/vi sagt tak til mørkets lære og visdom og velkommen til lyset. Flere aspekter viser nu at vi er ved at træde over tærsklen til en ny tid. Med den kommer en bevægelse, hvor rodekassen (hjernen) afbalanceres med hjertet, intelligensen med intuitionen, det maskuline med det feminine, det hårde med det bløde, det lukkede med det åbne, osv. Vi har nu muligheden for at afbalancere den profit-orienterede tilgang til magt, penge og ressourcer, med blødere værdier. Vi får muligheden for at genoprette balancen mellem os selv og den verden vi lever i.
Glæder mig til vi kan være sammen igen, om end vi må huske på at tiden før nu findes ikke mere og fremtiden er her ikke endnu, men vi er selv deltagere i at skab eden. Vandmandens tidsalder kalder os til samling om medfølelse, samhørighed og harmoni med alt levende som vi alle en del af. Kun kærlighed kan føre os derhen.

Nye tiltag: "Afhængig af virvaret af restriktioner der kommer og går", så hold øje med hjemmesiden eller kontakt mig for spørgsmål om hvad vi kan og ikke kan.

Alle sundhedsmyndighedernes/regeringens anbefalinger bliver taget til efterretning, så vi kan føle os trygge.

HUSK, lad fornuften råde ikke frygten. Vi skal fortsætte med det vi har lært, passe på hinanden og naturen.

Tarotrådgivning, shamanistisk rådgivning samt chakra rensning og healing holdes så vidt muligt i gang.

Denne nye tid er til fordybelse og læring, ikke mindst til os selv og fremtiden.

Opmærksomheden vil være rettet mod hvordan stress og frygt nedsætter vores immunforsvar og livskvalitet. Vi har brug for at se på hvad der er vigtigt for os livet.

Naturen er den største healer og den har takket os for, at vi har givet den ro til også at blive healet. Jeg/vi (naturen) har brugt meget tid sammen den sidste tid. Jeg har spurgt naturens ånder til råds. Svaret kom prompte – natur naturterapi/healing! Tak!
                                          Listen to the wind, and keep it simple ;)

Derfor nye tiltag:

Natur terapi, såvel en til en som parterapi og mindre grupper.
(foregår ude i skoven/stranden)
Se mere her

Trommebyggekurser kører ind til videre 1 til 1

Der er blevet lavet en lille svedehytte, hvor vi kan arbejde en til en, men også velegnet til parterapi, vi kan max være tre. Det vil være intenst i din/jeres udvikling og vi kan arbejde personligt med dig/jer i fokus og komme i dybden med de udfordringer du/i kommer med.
Se mere her
Kan dog ikke lade sig gøre med nuværende restriktioner :(
Ring for uddybende/tidsbestilling (3032 3247)

Den store svedehytte er midlertidig lukket ned, men håber den kan komme igang igen til forårs jævndøgn. 20/3

Vi skal selvfølgelig stadig udvise stor varsomhed, respekt og følge regeringens anbefalinger og påbud.
Vigtigt! Vi skal selvfølgelig også være raske og uden symptomer af nogen art, når vi mødes.

De nuværende begænsninger "2 m afstand og max 5 personer" er jo udfordrende, men vi kan jo ikke bare sidde med hænderne i skødet og vente. Jeg følger selvfølgelig alle gældende regler og påbud, det samme gælder jo selvfølgelig også for deltagerne.
så jeg tilbyder pt trommemeditation/rejse til 2 personer af gangen, 300,- pr. næse.
Se fremtidige aktiviteter her

 

             

                  Pumaen:        Stolthed - Lederevner.
                                          19. februar til 20. marts. (De store vindes måne)

Fremmer meningsfulde handlinger, pumaen som kraftdyr giver dig stærk støtte når du skal virkeliggøre dine drømme. Nogle vil sikkert se dig som arrogant, lad dem om det.
Det er ikke sådan du ser dig selv, men din trang til at give dig selv ro for at finde overblikket er vigtig for dit velbefindende. Lyt til din indre stemme, du ved at du er nødt til at finde balancen i de opgaver du påtager dig. Du påtager dig sikkert også ansvaret for andre lidt svagere personer end dig selv. Andre mennesker vil sikkert gerne følge dine anvisninger, du er både troværdig og ansvarsfuld. Du har også brug for at kunne trække dig tilbage og lade op.
Retfærdighed og klartseende venlighed er din store styrke.

Yderlig betydning.
Hvis pumaen er i balance med sig selv, er den udstyret med en kraftfuld fornemmelse og forvarsel om hvad der kan ske, før det sker. Pumaen slider gerne på egne energier for at værne om de nære omkring sig, det kan være afkom, eller dette af påtage sig ansvaret for overlevelse for familien. Den kan også være en enspænder der har brug for stilhed og tryghed til brug til udtænkninger af nye ideer. Hvis Pumaen er såret, kan den være farlig både for sig selv og om omgivelserne, så mister den sit rationelle overblik og angriber uden nåde.
Den har også en fantastisk evne til at overleve, selv i de sværeste situationer har den viljen til at klare sig.

Det gode råd:
Bevar overblikket.