collage.jpg

Aktivitetskalender

Velkommen til juli 2021

Glædelig sommer solhverv :)

Det er i dag den længste dag, få nu samlet dem du holder af, pakket rygsækken og vandretøjet, kom ud og nyd vores fantstiske land med skove, strande, skønne natur og dyreliv.
Ingen vind, 16 gr. let regn, alt er som det skal være, det er der ingen sydlige himmelsrøg der kan leve op til, solen kommer altid igen, på med de positive briller, så bliver du glad i øjnene.

Denne nye tid er til fordybelse og læring, ikke mindst til os selv og fremtiden. Frygt og stress nedsætter vores immunforsvar og livskvalitet. Vi har brug for at se på hvad der er vigtigt for os i livet.
Der bliver talt meget om at vende tilbage til "normalen" som det var før pandamien. Hmm, så har vi jo ikke lært ("en skid")ret meget.
Husk der er alt det gode og så det rigtig gode, vi har jo trods alt fundet ud af hvad der er vigtigt og ikke så vigtigt, for det er vejen frem til at leve et "normalt" liv som det er i dag ("nu")ikke før, for det er her jo ikke mere, og fremtiden er her ikke endnu, men vi kan være deltagende i hvordan vi ønsker den må komme til at se ud, at vi kan leve frygtløse og vores nødvendige skønne moder jord kan blive genoprettet, for det er absolut nødvendigt hvis vi vil leve det liv vi ønsker, det kan nåes endnu, men der ikke tid til at udsætte det mere.

Vores indbyggede urkraft, som der virkelig er brug for nu og i fremtiden, kan sagtens vækkes til live igen.
Jeg stiller mig til rådighed med rådgivning for hvad universet og moder natur har i rigelige mængder af, at tilbyde os "af hjælp til selvhjælp", for det er jo ikke en foræring, vi skal selv gøre det ;)

Opmærksomheden vil være rettet mod hvordan stress og frygt nedsætter vores immunforsvar og livskvalitet. Vi har brug for at se på hvad der er vigtigt for os i livet.

Naturen er den største healer og den har takket os for, at vi har givet den ro til også at blive healet. Jeg/vi (naturen) har brugt meget tid sammen den sidste tid. Jeg har spurgt naturens ånder til råds. Svaret kom prompte – natur naturterapi/healing! Tak!
                              Listen to the wind, and keep it simple ;)

Brug gerne lige et par minutter på at se hvad jeg kan tilbyde, måske er det netop der du kan lave de forandringer du ønsker dig i livet.
Se mere her

Arangement i den kommende måned:

Mini sommer lejr
Se mere her

 

                                       Tidsbestilling og tilmeldinger til arrangementer er nødvendig.

Tlf.: 3032 3247 eller tromborg@tromborgtarot.dk


            

                            Spætten:       Ideer - Udsmykning af hjemmet.

                                            21. juni til 22. juli.......Den stærke sols måne

Spætten som totem - som kraftdyr kan den vise dig hvor vigtigt det er at have en tryg base.
Dette at kunne være dig selv, det gælder både i det fysiske, mentale og i de følelsesmæssige sfærer der omgiver dig. Den hjælper dig med de analytiske og vejledende tanker der kan være nødvendige i mange sammenhænge. De har forbindelse med blodet, og ejer evnen til at flyde frit, ligesom det gør i et sundt menneske. Den er virkelig nyttig at have med sig i nødsituationer.
Den ejer også evnen til at forstå sagens sande natur, og er god at have som ven.
Den ejer også evnen til at tage de rigtige beslutninger, hvis sagen det drejer sig om spidser til.

Yderlig betydning.
Spætten har en særlig hovedkonstruktion der gør at den kan tåle de stød det giver når den hakker i træerne for at kommunikere. Det skal oversættes til at uanset hvor mange gange man får et gok i nøden, kan det betale sig at prøve igen. En spætte i balance vil kunne finde overskud til at rejse sig igen og igen.
Livet kan gøre ondt, men med den selvtillid spætten udviser, vil den kunne lufte sin smukke fjerdragt når der er brug for det. Det skal lære dig om, selv om livet kan give hovedbrud, vil der altid være en grund til at prøve igen. Vælter træet hvor hulen er bygget, finder den et nyt træ at hakke i.  

Det gode råd:
Brug den intuitive side til at træffe vigtige valg.