collage.jpg

Aktivitetskalender

Velkommen til august nyhedsbrev 2024

                                                    

                                                 Listen to the wind and keep it simple             

Kære nyhedsbrevs læsere.

Sommeren er over os og vi skriver snart august. Mange holder stadig sommerferie og godt igang med at få livsbatterierne ladet op. (Gælder også her:)) )
August er sådan en lidt stille før høst måned, frugterne er ved at blive sat og alligevel ikke helt modne, de nyder varmen og lyset. Stjernehimlen er klar og mørk. I augustnattens stjerneskud kan vi fremme vore ønsker om en god høst, også i vores indre, få ryddet op, så vi kan modtage den gode høst. Sidst på måneden skulle der gerne være plads til at bære de modne frugter "ind".
Det er før - takkefest/tid til moder jord, som fylder vore haver, marker og hjem, så vi under vandringen mod kulde og mørke kan nyde og glædes over sommerens indsamlede "frugt".

Den 31/8 og 1/9 besøger jeg igen Yxengaard i nordjylland, en smuk autentisk vikinge landsby midt i Tornby klitplantage, hvor der igen vil være udesidning i plantagen sammen med nattens ånder og væsner, lyde og dufte. Dette er/kan være en ny begyndelse til at forsætte denne følelse af at være en del af det store hele, mærke elementerne, lydenes skifte fra solen går ned til den igen står op, og du vil mærke at du er lige så stærk og kraftfuld som alt andet levende.

"Dette var blot et forslag til dig som vil ændre livsstil/livskraft og tage brug af naturens livskraft ;)"

Stedet er bestemt et besøg værd.
Link til stedet

Nyd fortsat sommeren, gerne med en udesidning eller overnatte uder åben himmel og mærk magien fra alt levende, som vi jo selv er en lille bitte del af. Husk de`t, og rigtig god fornøjelse.

Jeg ønsker jer alle en fortsat fantastisk sommer med masser af gode oplevelser

 

 

                                                        

                                                                                     
                               
                                                      NYT PÅ SIDEN:

Min gode veninde Sabrina Glisborg er igang med en tre årig uddannelse som phytoterapeut hos Rikke Goerlich, Urteskolen. Hun vil fremover supplere mit nyhedsbrev med gode urte-fif.

                                       

Aloe Vera
Sommerferien venter lige om hjørnet og forhåbentlig får vi en dejlig sommer med masser af solskinstimer. Det tror jeg på

Jeg har valgt at nævne Aloe Vera plantens egenskaber i denne sommerudgave.

Oldtidens egyptere gav den navnet ”Udødelighedens plante”. De brugte planten til skønhedspleje. De smukke dronninger Cleopatra og Nefatitis skønhed siges at komme fra deres daglige brug af planten.

Der findes omkring 350 forskellige arter. De vokser i de tørre tropiske egne. Aloe Vera har været dyrket mange steder på kloden og er nu stort set overalt, hvor klimaet passer den: Sydeuropa, Algeriet, Marokko, Tunesien, Pakistan, Indien, Kine, Australien, Nigeria, Belize samt USA og på de Kanariske øer – og ja selv i vores egen vindueskarm her i Danmark.

I går var jeg til undervisning med bl.a. Kaktus-Kongen Jesper, som har drevet Avivir gennem mange år. Det var super spændende og nok også det der gav mig inspiration til, at skrive om denne helt igennem fantastiske plante fra Guds apotek.

Jeg tror de fleste af os kender effekten af Aloe Vera, hvis vi har eksem eller har en brandskade. Det er nemlig det planten er blevet brugt til altid. Men den har så mange andre egenskaber. Før jul var jeg selv så uheldig at få kogende vand ned over underarmen. Skejby satte en helingstid på omkring 1½ mdr. Jeg spurgte ind til brug af Aloe Vera. En læge sagde straks ”sæt i gang” og en anden rystede blot på hovedet af mig. Men jeg gik i aktion. Ikke for at fremhæve Avivir – men det blev deres produkt jeg gik i gang med og på 16 dage var huden helet uden synlige tegn på forbrænding.

Udvortes har plantesaften bakteriedræbende, karsammentrækkende og sårhelende egenskaber, som bruges til behandling af solskoldning, insektstik, eksem, irriteret hovedbund, strækmærker, brandsår og frostskader mm.

Saften/gel virker smerte- og kløestillende og kan også anvendes mod hæmorider og kløe ved endetarm. Skide godt

Indvortes har saften en let afførende effekt. Den beskytter maveslimhinden ved mavesår. Den beroliger en irriteret tyktarm. Den er svampe- og bakteriedræbende. Planten støtter sundheden i mave-tarm og hjælper med at fremme tarmens regelmæssighed. Den bidrager også til at vedligeholde kroppens slimhinder. Den holder huden frisk og bidrager til det naturlige forsvar mod mikroorganismer.

Og som sagt har planten været brugt som skønhedspleje i oceaner af tid. Du kan i dag købe ansigtscreme, bodylotion, solcreme, aftersun, gel til barbering, tandpasta mm. Du kan også købe Aloe Vera i kapsler.

Immunforsvaret er også glad for Aloe Vera. Planten hjælper med at øge modstandskraften ved psykisk belastning og har en gavnlig effekt ved træthed og den hjælper med at stimulere stofskiftet.

Udover at du kan have planten stående i din vindueskarm og bruge løs af den lækre gel – er der utallige produkter på markedet.
Rigtig mange produkter er langt fra gode nok. Der er tilført kemi for at bevare holdbarhed og for at kunne holde prisen nede. Jeg anbefaler, at I holder jer langt væk fra disse produkter.

Lidt opskrifter:

Insekt-gel
30 ml. Aloe Vera Gel
3 dråber æterisk citronelle-olie

Du kan bruge gel fra din plante eller du kan købe en tube Aloe-vera gel. Bland gel og æterisk olie i en lufttæt beholder. Brug gel når der er myg tilstede Myggene vil søge andre ofrer end dig.

Aloe Vera juice – 4 personer
1 blad Aloe Vera
4 økologiske citroner
1 tsk. Revet ingefær
8 dl. Vand

Tag gel ud af dit blad – pres saften ud af 4 citroner – riv lidt ingefær og tilsæt 8 dl. Vand. Det hele blendes eller piskes til klumperne fra gel er opløst i denne helsebringende drik.

Rigtig god sommer

 

              Tarotkortenes bud på dit stjernetegn                                           

Aktiviteter i august 2024

Søndag d. 4/8 kl 19.00 - ca 21,30
Nymåne meditation/trommerejse
Se mere her

Mandag d. 19/8 kl 19,00 - ca 21,30
Fuldmåne meditation/trommerejse
Se mere her

              Jeg ønsker jer alle en fortsat fantastisk sommer.

Husk!!


Du kan være din egen tarot- og dyrekort fortolker og
lave dine egne oplæg Tarot og Dyrekort her 
Du skal blot lave et login, og følge vejledningen.
Det er dog en betalingsside hvor et korttræk koster kr. 1,-
du kan så lave et 7 korts oplæg for blot kr. 7,-.
Du kan gemme alle dine trækninger på "Min side" 


Du kan få en ½ times tarot- eller shamanistisk rådgivning på telefon for kr. 350,-
1 times Tarot- og eller shamanistisk rådgivning kr. 600,-
Shamanistisk healing og samtale Se mere her
Chakra rensning og healing Se mere her
Tromme healing/massage Se mere her
Trommebygnings kurser Se mere her
Svedehytte ceremonier Se mere her

 

                                                   

                                                                 Støren:
                                                     Kongelighed - Gammel visdom.
                                                           

                                      23. juli - 22. august (De modne bærs måne)

Støren som totem - som kraftdyr viser den at mennesker fungerer bedst på basis af de følelser de bærer i hjertet. De arbejder ud fra deres hjertecenter, så det handler om at bruge intuitionen.

De er klartseende og har ofte clairvoyante evner, enten aktive eller latente.
Disse talenter gør ofte størens mennesker opmærksomme over for farer, der måtte ramme dem eller mennesker omkring dem.
På grund af deres klare opfattelsesevne og sensitivitet har disse mennesker evnen til at sige og gøre ting, som skærer lige ind til sagens kerne hos deres venner og fjender.
De er kraftfulde at have som ven, men hvis de føler at du har svigtet dem, kan de vende hele deres energi imod dig.

Yderlig betydning.
Støren vidner om en lidt gammeldags opdragelse hvor der er respekt for de gamle dyder.
De respekterer og er opmærksomme for skønheden i naturen, kærligheden og dette at leve et respektabelt liv. En gang i mellem er du lidt for autoritetstro, det kan begrænse og sinke dig i at nå de mål du vil opnå. Det kongelige kosteskaft i rumpen der ind imellem begrænser dig, kan ikke blødes op på en gang, men du kan øve sig i at slippe et par centimeter ad gangen.
Du har et ægte mod, og en indre styrke når det virkelig gælder.
Det er den energi du skal bruge til at forene den åndelige og fysiske verden i sig selv.

Det gode råd:
Hold balance i energierne.