collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                     Tarotkortenes bud på stjernerne Juli 2022
                                                                                                                       21. juni - 22. juli

Vædderen:

For at forandring kan ske, må du dybt ned i gammel smerte. Lær at betragte dine behov, drømme og ønsker som vigtige og værd at stræbe efter. Giv slip på psykologiske bindinger så som skyldfølelse og selvmedlidenhed, det kvæler dit selvværd og hindrer dig i at se dit liv som det virkeligt er. Du har brug for en stille stund til at gennemtænke dit liv, søge efter dit hjertes sandhed. Dit indre lys er strålende, skab rum omkring dig, så du kan føle hvad din højere bevidsthed hvisker dig i øret. Du skal ind i kampen igen, gør noget du ikke tør, det vil få dig til at opleve at dit liv igen bliver nyt og spændende og værd at leve.
Det gode råd: Gør op med gamle mønstre, søg vejledning til at tage springet.


Tyren:

Du har mulighed for at skabe noget stort og smukt. Du er ikke alene! En anden vil bidrage med brugbare tips og sammen vil i skabe noget der er endnu større og smukkere end det du kan gøre alene. Det er nu du kan kommunikere tidligere oplevelser på plads i dit indre univers. Du er i fin kontakt med intuitionen, det handler også om mådehold, at finde balancen mellem det fysiske og det åndelige. Du bærer en visdom i dit indre, så bed om vejledning fra din højere bevidsthed. Du prøver at charmere dig til lette løsninger, lad være med det, den eneste du snyder er dig selv. En herlig periode hvor du kan høste gevinst i livets spil, også på den følelsesmæssige bane..
Det gode råd: Foren dine to hjernehalvdele, så de fungerer som en helhed det skaber nye muligheder.


Tvillingerne:

Bevar din styrke og dit overblik, din energi er ikke så udpræget i tiden, men hvis du satser dit talent og din vilje, vil tingene falde på plads på en smuk og rigtig måde. Bed om vejledning i dit højere selv. Du står splittet i en sag, hvor man vil spørge dig til råds, vent med at tage stilling til du har hørt sagen fra begge sider. Vi bliver alt for let fanget af tanker om, dette er godt dette er dårligt, disse vurderinger holder os fangne, og hindre os i at se de nye veje universet stiller til rådighed. De valg du skal lave i nuet og i fremtiden skal tilgodese dig selv først, ikke for at være egoistisk, men for at have mere at dele ud af.
Det gode råd: Brug tidligere tiders succeser til at kaste lys over de opgaver du står overfor i nuet.


Krebsen:

Hvis du forenkler tingene, vil det gøre dig i stand til at handle stærkt og utvetydigt, især hvis det er følelserne det handler om. En ny bevidsthed vil løfte sløret fra dine øjne. Det er dig der skal samle trådene i kampen for kærligheden og dem du elsker. Det kan virke kaotisk, men hvis du deler tingene lidt op i mindre bidder, forsøger at skabe overblik, vil det lykkes dig at skabe harmoni omkring dig. Lad tingene ske i eget tempo. Det der sker i dit liv har brug for plads til at vokse, så giv dig selv lidt luft, så du igen kan overskue situationen. Du kan ikke jage med det guddommelige, så glid med som en varm kniv i smør.
Det gode råd: Læg rustningen en gang i mellem, og meld klart ud fra hjertet.


Løven:

Der er tider hvor det eneste der er at gøre er at vente, og være årvågen på det der sker omkring dig i nuet. Det kan nemt være starten på et nyt projekt, hvis det er noget nyt, har du brug for at gennemse faserne en gang til inden du tager stilling. Livet bakker dig op, alle gode kræfter er på din side, alt hvad du rører ved af kreative ting eller tanker vil vokse og tage form. Hver ting du skaber er udtryk for liv, og rummer barnet i sig. Du er på vej til at lære noget nyt om dig selv og dine evner, så lad din energi flyde frit og ubesværet. Du skal lade dig lede af din sans for det forunderlige, vær åben og modtagelig og fuld af tillid til livet.
Det gode råd: Vækst kommer af hårdt arbejde og viljestyrke, der er en mening med galskaben.


Jomfruen:

Der er noget i dit liv du skal have bragt til ende, men vid universet sætter dig ikke til større opgaver end du kan klare. Gør noget, gå ud et øde sted og skrig din frustration op imod universet, forlang at få hjælp til det sidste stykke op af bakken. Det tager tid for et frø at spire frem, det har brug for pleje og tålmodighed. Det har du også, dine drømme blomstre med større hastighed end du aner. Styr dine tanker, de skal være din tjener ikke din diktator. Nyd den proces der gør drømme til virkelighed, det gør vejen til målet tydeligere. Se på de dybere begrænsninger i dit indre, det vil øge forståelsen af, hvordan dit liv skal håndteres.
Det gode råd: Fokuser mere på vejen end på målet, bed om hjælp til at tage et skridt af gangen.


Vægten:

Det er på tide du bliver voksen, du er trådt ud af barndommens fortryllede land. Måske har du tabt din uskyld eller mistet et par drømme helt ok, men nu er det på tide at skabe en ny drøm. Du er i besiddelse af overblikket, din logiske sans er stor, det gør dig i stand til at klare de opgaver livet byder på. Du finder mod til at bryde de lænker af begrænsninger der hindrer dig i at komme videre. Det handler om universets gode vilje til at give hjælp til selvhjælp. Husk på at åndelig dovenskab opstår af angst for at skuffes. Slå ud med armene, åbn dit hjertecenter. Du skal turde sætte din tryghed på spil, leve livet fuldt og helt.
Det gode råd: Vær modig nok til at leve din egen sandhed, hav tillid til universets gode vilje.


Skorpionen:

Du er holdt op med at lytte til dit hjerte, det dræner din energi. Du skal altid gå efter dine drømme, men hvis det er en håbløs drøm du higer efter, rådes du til at droppe den, og vende dig mod noget nyt der er dig værdigt. Der er gode energier omkring dig på hjerte området, du skal lade dig lede af dine følelser. Du kan roligt gå ud i livet med åbent hjerte. Lad alle dine handlinger være kærlige og positive, få kastet lys over dit arbejdsområde eller det du beskæftiger dig mest med. Lad ikke stolthed formørke dit sind, skub heller ikke dem du elsker fra dig. Giv lys og glæde til alle omkring dig, din indre sol vil stråle derved.
Det gode råd: Styr dine følelser, kan du det, kan du hente stjernerne ned i dit eget liv.


Skytten:

Lær at kende dig selv og styr din utålmodighed, dine drømme har stadig brug for pleje og næring for at spire og vokse. Du kan roligt lægge planer for fremtiden, men du skal vente med at føre dem ud i livet, til du har overblikket. De oplevelser du har været igennem i livet, har udviklet en ny og anderledes forståelse af dig selv og dine evner. Hav tillid og tålmodighed til at vente på at din vision tager form, tilpas dig omgivelserne uden at tabe din vision af syne. Arbejdet dræner din energi. Bed universet om energi og mod til at ændre de ubalancer der opstår når du ikke beskæftiger dig med ting du er bedst til.
Det gode råd: Lad være med at se sammenhænge overalt, det dræner dine energier unødigt.


Stenbukken:

Hvis du føler at ingen kan lære dig noget, skaber du begrænsninger for dig selv. Giv slip på den holdning og gå ud i verden og afprøv den lærdom den sidste tid har udstyret dig med. Lad dig lede af din sans for det forunderlige, hav tillid til livet. Nu har du grundet længe nok over fortiden, se på dig selv udefra uden at lade dig indfange af fortidige fejltagelser. Hengiv dig til den frihed det er at gå ind i dig selv. Det mod du udviser, vil give dig styrke til at indfange og udnytte de muligheder der er ved at vise sig. Vær til stede i dit eget liv, find din indre ro og søg overblik. Det vil skabe held og handlekraft, skabe nye chancer.
Det gode råd: Bryd ud af din puppe, og tag selv ansvaret for din udvikling.


Vandmanden:

Du har ikke brug for et gyldent bur, kom ned fra dit elfenbenstårn, du skal ud og mærke livet. På den åndelige vej er det vore relationer der udvikler os, sammen er vi stærkere. Du er moden nok til at vende eventuelle negative følelser til noget positivt. Du står splittet i en sag der betyder meget for dig, skil tingene ad for at se på dig selv lidt udefra. Husk det gamle ord. Hvis du elsker noget så giv det frit, kommer det ikke tilbage var det aldrig dit. Du skal tale med hjertet. Skab klarhed omkring dig selv og dine følelser, du må ikke vrage kærligheden. Vis dit smukke indre, strål indefra det vil give klarhed og god energi.
Det gode råd: Du skal dele dig selv med andre, søg ligestillede sjæle venner.


Fiskene:

Lad være med at blokere din flotte intuition det skaber uklarhed, lav en brainstorm kast alle brikker ind på bordet, for så at lade din intuition tage over. Lad dig lede af din første indskydelse, den vil vise sig at være rigtig. Noget er ved at blive skabt, noget som vil bringe gode tider med sig, mød det på halvvejen. Længe nok har du ventet, nu er det din tur. Hav tillid og tålmodighed til at din vision tager form og vinder genklang i den ydre verden. Gør kun det der giver positive resultater, de tiltag du tager i tiden står til at lykkes. Se konstruktiv på situationen, og husk! Så ikke majs hvis du ønsker at høste hvede.
Det gode råd: Spædende tiltag er under opstart, hav tillid til universets gode vilje.