collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                     Tarotkortenes bud på stjernerne febrar 2022.
                                                                                                  20. januar til 18. februar 2022.

Vædderen:

Du skal leve i nuet, fra øjeblik til øjeblik. Nutiden er den gyldne dør hvorfra forandringer kan indtræffe. Du opfordres til at flytte din bevidsthed væk fra andre steder og andre tider, og forholde dig til de ting der sker i nuet. Der er travlhed omkring dig, men glid med og gør plads til de forandringer tiden byder dig. Åndelig set betyder den sammensætning. Det øjeblik hvor dit sind oplyses af universets sandhed, gives der plads til en helt ny begyndelse. Tag ved lære af tiden, det er nu vejen til succes viser sig, det kræver hårdt arbejde, men dit overskud har sjældent været større. Gå efter sejren, der er alligevel ingen der husker en toer.
Det gode råd: Din fornemmelse af tryghed vil blive udfordret.


Tyren:

Du skal forene din intuitive side med din handleside. Hvil i dig selv, hav selvtilliden i orden, gør en indsats for at bryde de begrænsninger du har pålagt dig selv. Når vi står i en vanskelig situation, har vi et valg. Vi kan enten give alt skylden, eller tage imod de udfordringer livet giver os. Du rådes til at tage imod enhver udfordring med modenhed og styrke, du vil vokse med opgaverne. Vis verden at du bestemmer over dit eget liv, lad dit sind fyldes med solskin. Lad dit sind oplyses af den rigdom af erfaringer du bringer med dig. Træk dig lidt tilbage og saml din styrke, så vil kræfterne slå til, end da med overskud.
Det gode råd: Med blidhed, skal du tøjle vilddyret.


Tvillingerne:

Det har ingen betydning hvilken form din kreativitet antager, det kan være at synge, male, danse eller en glad tur med vennerne. Det vigtige er at blive ladet op, sådan dit naturlige overskud gør du ikke tørlægger din kilde. Bed dit højere selv om energi og glæde ved de dialoger du skaber med andre mennesker, man vil lytte til dine råd, som voksen skal man lære at tage ansvar og vide at lykke kan være en beslutning der skal tages. Brug din skelneevne til at ”se” i tiden. Det nytter ikke at tænke med følelserne eller føle med tankerne, det kan ikke lade sig gøre. Moral er godt dobbeltmoral er ikke dobbelt så godt.
Det gode råd: Du må ikke glemme hvor stor betydning ægte kreativitet har.


Krebsen:

Gør noget der vækker den slumrende lidenskab i dig.
Du lukker af, føler dig lidt misforstået, lad være med at bruge mere tid på umulige opgaver. Hvis du vil have kærlighed, nærhed og respons fra omgivelserne skal du lære at være åben, vise lidt mere af dig selv. Smid dit panser, stop selvransagelsen du er god nok som du er. Dine følelser er i søgang, du befinder dig i en lidt utryg situation, men der ligger en skjult velsignelse i tiden, skab klarhed over dit liv, det vil fjerne din indre tvivl. Lad dig ikke friste af følelser som jalousi, hævnlyst eller af andre negative tanker. Tænk uselvisk, opsøg situationer eller mennesker du har det svært med. Tag djævlen i hornene og se den direkte i øjnene.
Det gode råd: Gør noget der vækker den slumrende lidenskab i dig.


Løven:

Nyd livets op og nedture, hav klare motiver, der skal stadig arbejdes for succes, men energierne fra universet er dig gunstig stemt. Fald til ro indeni, giv dig selv lov til at tage livet ind på en anden måde, lad dit jordiske og åndelige liv indgå i et fællesskab, det skaber tryghed. Din evne til at tyde andres skæbne er stor, måske skal du prøve at tyde din egen. Har du en ubestemmelig følelse af at der skjuler sig en større visdom i dig, kan det ændre din indre følelse af hvem du er, så undersøg sagen. Måske er dine drømme for fantasifulde og svære at fange, er de det, så prøv en anden metode for at skabe klarhed.
Det gode råd: Vær et totalt væsen og accepter tiden og energien der flyder i dig.


Jomfruen:

Det handler om at frigive bunden energi, gælder det arbejde, er det for dig en hjertesag at tilfredsstille din indre kontrollant, måske gør du for meget, prøv i stedet at glide let igennem opgaverne. Giv slip, det vil åbne for ny vækst, kreativitet og glæde. Føler du at dit liv flyder af sted uden mål, så hold ud, skæbnen skal nok sørge for at du kommer sikker i havn. En klog mand udtalte. Har man en drøm, uden at have en plan, forbliver det en drøm. Lav en plan, det er nu du skal puste nyt liv i noget gammelt, noget i dit liv giver næring til nye håb, drømme eller ideer. Måske et møde med et menneske fra din fortid.
Det gode råd: Vær lyttende og modtagelig for universets energier.


Vægten:

Den indre proces der er i gang i dit indre, skal nok lykkes du skal blot være ihærdig. Det er et gunstigt tidspunkt til at få det ugennemskuelige til at blive synligt for både dig selv og andre. Du kan være svær at nå ind til, men når det lykkes vil der vise sig noget værdifuldt for din sjælefred. Se dit liv fra nye vinkler, den kendte følelse af at være anderledes kan pludselig forandre sig, du godtager den sårbare side af dig selv, der savner accept eller jordisk grosted. Der er fokus på parforhold, der er varme energier i luften, det er nu intuitionen, den feminine side, kan forenes med jagt instinktet, den maskuline side, og ønsker forening.
Det gode råd: Rid på skildpadden, se dig om, se nye vinkler i dit liv og virke.


Skorpionen:

Du er i berøring med din sårbare side, det kan gøre livet besværligt for dig. Du skal styre dine tankers tyrani, og øve dig i at være til stede, være i situationer der kan virke følelsesmæssige besværlige, det bliver lettere at se situationer som de virkelig er, det er en lærerig periode i at håndtere kærlighed og åndelighed. Modet til at søge indsigt og svar er tilstede, søg overskud til at se din indre angst direkte i øjnene, og gør det med kærlighed og tillid, der er hjælp at hente i din højere bevidsthed. Noget løser sig, du får en ny chance, det er nu du kan ændre din tilværelse, bygge nyt. Du ved selv hvad det er du skal gøre, find ro og overskud. Handl.
Det gode råd: Find ro og overskud, du bruger din energi uhensigtsmæssigt.


Skytten:

Vær ikke bange for autoriteter, uanset hvad der hindrer dig i at turde vise dine inderste ønsker og behov, er det nu tiden til at rense dit sind for gamle mønstre, og dermed skabe nye muligheder for dig selv. Ingen er forpligtet til at servere dig lykken på et sølvfad, ægte kærlighed og lykke kommer ved at udvikle din egen rigdom og modenhed, det vil give dig så meget kærlighed til dig selv, overskud som du kan dele med andre. Der er positive energier omkring samarbejde, der kan skabes nye kontakter der kan være brugbare i fremtiden. Gå med til positive forandringer, du er god til at holde flere bolde i luften samtidig.
Det gode råd: Vejen er åben, find tilliden til dig selv, den ægte styrke.


Stenbukken:

Der er kun en vej, det er at se spillet, hvis din iver gør at dine drømme lader vente på sig, må du droppe tankesindets hjælp, dine tanker skaber projektioner og spinder sin egen virkelighed. Vær ikke en urealistisk drømmer, men lav en plan for dine ønsker, du kan jo alligevel ikke sluge en elefant på en gang, den skal deles i mindre bidder. Mærk efter om noget ugennemskueligt hindrer dig i at komme videre. Du er god til at hjælpe andre, det dræner din energi, du skal have dine batterier ladet op, og er godt på vej. Du står foran en ny livsfase, lad dig lede af dine indre fornemmelser, noget uventet kan ske, tiden er gunstig.
Det gode råd: Ser du klart, eller er dit sind farvet af det du ønsker at se.


Vandmanden:

Du søger svar, hvis du ønsker at gøre dine drømme til virkelighed, må du sætte alle sejl til for at gennemskue eventuelle forhindringer. Du er på vej fra et punkt i dit liv, til et andet, det er måske i din arbejdssituation, hvor lysten til forandringer er stor. Undersøg dine muligheder for positiv vækst. Der er en chance til at skabe nyt, måske en ny og anderledes tilværelse, din livsglæde vil boble i dit indre. Du kunne jo bruge tiden til at udvikle din intuition og clairvoyante evner, du har talent for symboltydninger, så som tarot eller lignende. Vælg dig selv, få ladet dine batterier op. Der er travlhed omkring dig.
Det gode råd: Find en metode til at bryde dine indre begrænsninger.


Fiskene:

Den beskyttelse der var så vigtig for dig i barndommen, eller i en endnu fjernere fortid må du slippe, den er en hindring for dig selv, og det er da synd. Prøv at overbevise dig selv om at du er god nok som du er. Du ser muligheder for positiv vækst, følg din mavefornemmelse for det rigtige. Du er populær, så hvis du er single, er der nogle gode oplevelser i vente. Har du familie vil der også være både kærlige og herlige stunder, lad dig inspirer, prøv at gøre tingene på en anderledes og mere enkel måde. Der er de varmeste energier til rådighed. Det er nu du kan skabe forbedringer på alle fronter, dit overskud er stort.
Det gode råd: Du er omsværmet, de gode energier er på din side.