collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                    Tarotkortenes bud på stjernerne december 2022.

                                                                                                                 22. november til 21. december

Vædderen:

Du har fortjent at være dig. Ryd ud i de begrænsende følelser der hænger på dig, det kan være i form af gamle skuffelser i livet, eller opdragelsens hæmninger der tynger. Det kan også være dette at tage dig kærligt af din krop, og gøre noget for dit selvværd, gør det der falder dig ind, vær spontan for at finde dit naturlige overskud. Det der sker i tiden, gør at du klart kan se vejen frem. Du ved troen kan flytte bjerge, så lad din tro på livet og kærligheden være det der driver dig. lad troen på en bedre verden starte i dig, gå livets besværligheder i møde med lysets energi, søg mennesker du harmonerer med, lyt til intuitionen.
Det gode råd: Hold tungen lige i munden, livet er stadig en balancegang.


Tyren:

Du skal satse på alle de gode ting, du selv kan gøre for at bringe lykken ind i dit liv, bringe mere harmoni og balance omkring dig. Livets små og store tilskyndelser kan du samle som brikker i skæbnens puslespil. Lad ikke stress, traditioner eller andres mening bestemme din udvikling, bestem den selv. Du er den du er, vær i kontakt med den indre viden du bærer i hjertet, det vil skabe visdom og klarhed i dit sind, og gøre dig i stand til at handle ud fra hjertet. Du må ikke glemme at lege, vær spontan i din handlemåde, og kan du det, kan du støve din dejligste drøm af og gøre den til virkelighed. Lad dine valg være styret af hjertet.
Det gode råd: Grib de dejlige energier universet stiller til rådighed.


Tvillingerne:

Du har held til at møde noget eller nogen der bringer solen til at skinne i dit liv, det kan være på jobbet du møder anerkendelse, eller en anden form for gevinst i livets spil. Kommunikation er nøgleordet, ikke klamre dig fast, nej frigør din energi, det vil skabe en skat af kærlighed og visdom. Du ser vigtigheden i helheden, det vil give dig mere overskud til livets opgaver. Det er vigtigt du kender din egen rolle, ingen falsk beskedenhed, kend dit værd, hav tillid til den indre vejledning der gives dig. Du er den du er, du er ikke et offer for verden omkring dig, ud fra den betragtning, kan intet tages fra dig, og nye ideer vil opstå.
Det gode råd: Dit overskud er større end det har været længe, heldet er med dig.


Krebsen:

Det handler om at tage et skridt af gangen, at finde mod til det næste skridt. Hold fast i dine planer, bed universet om vejledning, hvis man har et mål uden plan, forbliver det en drøm, så lav en plan om hvordan du når til lykken. Det giver stress at forcere livet, så tag et skridt af gangen. Begynd at skabe indre og ydre stabilitet, varige livsværdier, træffe holdbare valg, mærke sunde behov. Stå ved dig selv du skaber selv dit liv, og hvilken drejning dit liv skal tage, lyt til de erfaringer livet har givet dig. Når Vorherre lukker en dør, åbnes der fire vinduer på klem, kik selv efter. Søg den trygge midte på livets hjul, og lad forandring ske.
Det gode råd: Du skal turde gå med til livets forandringer.


Løven:

Fortsæt dine daglige rutiner, så vil du langsomt men sikkert grave dig frem til noget værdifuldt. Det kan være erkendelser i dig selv eller jordiske værdier, fællesnævneren er, at det helst skal føre til mere frihed. Det er tid til at være passiv, lade naturen gå sin gang, hele skabelsen venter på det rette øjeblik selv planterne ved det. Du kan sammenligne dig med indianeren der sulter i fire dage, søger op på bjergets top for at få vished om vejen, og søge hjælp hos guderne. Du har oplevet et par tab af et par drømme, tiden er inde til at rejse dig og skabe nye drømme, de skal varsle nye begyndelser i livet, tillad det at ske.
Det gode råd: Tålmodighed belønnes, så giv ikke op, bed om vejledning.


Jomfruen:

Det er nu du kan sprænge de fortidige lænker, som har hindret dig i at finde ind til kernen af dit væsen. Det kan være de ting du ubevidst gerne vil styre, undgå, manipulere, snyde, for at slippe fri af de mønstre du selv har været med til at udvikle. Du er ved at være ved vejs ende med de opgaver og byrder du har pålagt dig selv. Du opfordres til at følge din lyst. Et liv levet fuldt og helt har kvaliteten af visdom over sig. Lad solen skinne i dit liv, få kastet lys, klarhed og kærlighed ind i din hverdag. Det er nu du vil være en lykkes en glædesbringer, husk universets love, løn dig selv først, så får du større overskud at dele med andre.
Det gode råd: Nye erkendelser om dig selv, du er på vej op til overfladen.


Vægten:

De gamle guder er med dig, også når det ind imellem er svært at se og forstå måden de lønner dig på. Du har nu magt og indflydelse over dit liv, vær varsom med hvad du udløser. Det oplyste menneske er det mest fremmede på jorden, synes ikke at høre til i nogen bestemt religion, kan ikke sættes i bås, men finder styrken i sig selv med hjælp fra Universet. Giv dig selv den omsorg du mangler, tænk kærlige tanker, og lad din tale komme fra hjertet. Har du tænkt på at ensomhed kan være et skjold, et værn mod følelser. Du skal åbne dig for venskabets kvaliteter, det vil bringe dig varme, og en tro på livet også kan have medgang.
Det gode råd: Vær en sund optimist/egoist, søg andre veje til omsorg.


Skorpionen:

Der er gang i dit liv, du vil opleve en tid med et forunderligt kredsløb hvor du vil modtage fra andre, præcis hvad du selv sender ud. Glæd dig over livet, medskabningerne og væksten i dit åndelige univers. Hold dig fri af følelser som jalousi, hævnlyst, raseri, skænderi eller andet der bringer følelserne i kog. Tænk uselvisk, opsøg situationer eller mennesker du føler dig på bølgelængde med, du er ikke alene. Noget i dit liv forandres, du er på vej fra et punkt til et andet, tag al din erfaring med dig. Uanset hvor du er på vej hen, skal du bruge de åndelige og kærlige energier som vejviser. Bed om vejledning til de skridt du skal tage.
Det gode råd: Accepter dig selv, med alle de facetter der er dine.


Skytten:

Sæt fokus på de nære ting, familien din hverdag, og dine venner. Der er megen opmærksomhed omkring de jordiske værdier. Brug din sunde fornuft, så vil enderne nå sammen i begge ender. Træf beslutninger for fremtiden, pas på din hjælpsomhed ikke fører til, at du selv får hjælp behov. Lad dig fascinere og inspirer af kunst, musik eller vær selv skabende, der er noget der lurer under overfladen. Det er nu du opdager universets kraft altid har været der, for at vi skal gå på opdagelse i den. Det vil give følelsen af frihed og kærlighed en helt anden betydning. Glid med glædesenergierne som en varm kniv i smør.
Det gode råd: Du skal turde tage chancer i livets spil, men tørlæg ikke kilden.


Stenbukken:

Du vælger den rette vej, ingen overdrivelse og ingen underdrivelse sæt dit overskud frit, lad dig inspirere af din højere bevidsthed. Ved at undgå ekstremer, kan du stille skarpt ind på din hverdag og din livssituation. Foren din intuitive side med din handleside, indånd alle nye energier der strømmer dig i møde fra universet. Brug ikke al energi på at stille alle tilpas, det kan ikke lade sig gøre. Længe nok har du grundet, men nu er tiden inde til at se de nye muligheder der opstår. Se på dig selv udefra, uden at lade dig fange af fortidige fejltagelser, få klarhed til at se, om det nye der venter dig, er værd at række ud efter.
Det gode råd: Vær ærlig, også du må træffe beslutninger der gør ondt.


Vandmanden:

Det er i kærlighedens energi du kan overrumples, et uventet møde med stærke følelser. Du længtes efter at overvinde en indre modstand, der hindrer dig i at overgive dig helt i forhold til kærligheden. Beslut dig for at vise de følelser frem, som du normalt skjuler. Prøv at gå i dybden, det er som om du står i stampe, det nytter ikke at flygte. Måske er tiden inde til at rykke teltpælene op, og skabe forandringer. Tilgivelse er åndelig kraft der slippes fri, måske tilgivelse af fortiden, det kroppen og sjælen husker. Du er nødt til at elske dig selv med samme styrke, som du forventer fra andre. Sig højt til dig selv. Jeg er værd at elske.
Det gode råd: Meld klart ud om dit hjertes ønsker, giv kærligheden en chance.


Fiskene:

Drømme vil stige op fra dit indre, og der vil brede sig en grænseløs taknemlighed i dit hjerte, det guddommelige kan kun nå dig når du er modtagelig, og det er du i tiden, måske møde med mennesker fra fortiden, der vækker din tro på livet og kærligheden. Det er på tide at blive voksen, og træde ud af barndommens fortryllede land, skabe nye drømme om hvad dit liv skal rumme, lave en plan. Det er på tide du rejser dig op, og ryster dig fri af fortidige skuffelser. Det vil give dig nye muligheder for at skabe den tryghed i hverdagen, du i dit ubevidste længtes efter. Vend dig imod nye muligheder i dit virke.
Det gode råd: En følelsesladet tid, lev op til dine egne forventninger, ikke andres.