collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                    Tarotkortenes bud på stjernerne april 2023.
                                                                                                     21. marts - 19. april.

Vædderen:

Glæderne, tillad livet at være legende og kærlig. Der er gode energier, det kan være en spirende kærlighed, eller barnet i dig der kræver opmærksomhed, skab en lille oase hvor det er dejligt og trygt at være dig. Tro det bedste vær sikker, du bliver ikke snydt. Der er brug for nænsomhed, hvis Rom blev bygget på en dag, havde den sikkert ikke stået der i dag. Husk energierne, hvis du elsker noget så giv det frit, kommer det ikke tilbage var det aldrig dit. Giv alt nyt i dit liv luft og plads til at trives, hav tillid til dine følelser, erkend din sårbarhed. Du er bestrålet af kærlighedens dejligste engle der hjælper med at få kærligheden ind.
Det gode råd: Plej din krop og din sjæl, tillad dig selv kun gøre det der gør dig glad.


Tyren:

Få skabt grobund for de ægte og vedvarende følelser. Når du lærer at drømme realistiske drømme, er du virkelig på den rigtige vej. Det er tanker og drømme der starter alt, hvis du er i tvivl om nogle ting eller følelser i dit indre, er det en god ide at vente med at gøre noget ved det, til en dag hvor du er helt på toppen. Husk tanker kan ændres, slip nogle af de pligter eller tanker som fylder dig negativt. Giv plads til forandring, forestil dig dit liv som en stormfyldt flod hvor der er noget nyt efter hvert sving. I kanten hænger der mennesker og følelser der ikke tør forandringen, det gør du. Glid med, og lad forandring ske.
Det gode råd: Stop din modstand og glid med, du har styrken til at realisere dine drømme.


Tvillingerne:

Du har for travlt og spreder dig over et stort område, det kan skabe kaos. Der sker så meget i dit liv at du er nødt til at træde et skridt tilbage for at overskue det hele. Vær lidt konsekvent og læg en linje i opgaverne, og se på livet lidt fra sidelinjen. Du skal løbe risikoen, og være villig til at være lykkelig. hvis du kan vil det være en god ide at holde lidt fri, finde et sted hvor du kan samle tankerne. Giv din indre vejleder tid og ro til udtænkning af nye projekter. Du har en selvhealerenergi kørende. Tag en dyb indånding, træk vejret op igennem dine fodsåler hele vejen op til universet, og i udåndingen tager du lys ned gennem hele din krop.
Det gode råd: Lær dig selv at få udbytte af sådanne energier, sorter i opgaverne.


Krebsen:

Lad bare hjemmet samle støv og lad ukrudtet vokse, det er de spændende og sjove oplevelser du skal sætte på programmet. Planlæg tiden til oplevelser og eventyr. giv dig selv lov til at slippe de kedelige og praktiske pligter for en stund, de løber alligevel ingen vegne. Giv dig selv lov til at nyde den side af dig selv der vil få din pæne side til at tænke, nej det kan man da ikke! jo ind imellem skal man give slip, og lade oplevelserne være af den art man husker i sit hemmelige lønkammer. Tiden er til romantiske oplevelser, så gør noget rart for dig selv og din partner. Har du ingen partner, er tiden gunstig til de klare meldinger i følelser.
Det gode råd: Hav tillid til at din fremtid er lykkelig og tryg, men husk du er kun et menneske.


Løven:

Du bevæger dig fra et sted til et andet, det kan være en rejse, eller en flytning, det kan være i dit sind hvor du skal bevæge dig fra en tilstand til en anden. Det er en "rejse" hvor du godt ved at målet er ukendt, men det gør det bestemt ikke mindre spændende. Hvis du ikke ved hvad du skal stille op, eller hvad du skal hitte på for at adsprede dig, skal du gøre noget der giver jordforbindelse, plant en blomst eller favn et træ. Tænk store tanker, gå i gang med at få fyldt dine reserver op. Du kan roligt indgå kompromis, møde en andens mening på halvvejen, det vil gøre sit til at en besværlig energi slipper. Husk, dine tanker kan ændres.
Det gode råd: Hold styr på dine tanker, giv slip så universet kan fylde dig med lys.


Jomfruen:

Hvis du siger jamen tre gange til en sag, er du ikke helt parat til at slippe. Måske er der stadig liv i nogle gamle følelser, eller det tager tid at vænne sig til noget nyt. Man kan ikke skynde på en flod, men man kan glide let ned af den. Lad dit smukke indre stråle ud af dine øjne. Sensitivitet, intuition, og medfølelse er de kvaliteter der stråler omkring dig, du er modtagelig for universets fineste følelser. Elsk, giv dig hen - din evne til at give og modtage vokser derved. Det du giver af et ærligt hjerte vil altid komme tilbage med renter. Gamle negative mønstre opløses, og giver dig mulighed for at løse opgaverne på den gode måde.
Det gode råd: Kend dig selv og din kraft, lad dig lede af dit hjertes ønsker.


Vægten:

Bed om vejledning i din højere bevidsthed, bed om hjælp til alle de roller der er dine. Noget i dit liv vil gå op i en højere enhed, du ved hvad du kan og hvad du står for, du er en gevinst i et hvert selskab og vil høste ros og anerkendelse. Du vil vokse i dig selv ved at lytte til eller på andre, man har tillid til din intuition og dine fornemmelser, man vil lytte til din mening. Varme og glæde strømmer imod dig, succeserne står i kø for at komme til, nyd den dejlige tendens. Menneskets evne til at håndtere lykke er forbavsende lille, tillad dig selv at føle dyb tilfredshed ind i dit indre univers. Slå ud med armene og sig højt - jeg fortjener det.
Det gode råd: Koncentrer dig om din egen succes, spild ikke tid på andres fiasko.


Skorpionen:

Brug dine feminine energier, du har en større indfølingsevne end du plejer at have. Det er den styrke der ligger i den blide og milde side af dig selv du skal bruge i tiden. Dine fornemmelser er rigtig fine, så lyt til din intuition, den viser dig den rette vej. Få forenet dine energier, din handleside og din føleside, du bevæger dig i en tid hvor opgaver lykkes og du roligt kan være stolt af dig selv. Husk at lege gør det sjovt at være dig, men gå ikke med skyklapper, se klart, gør du det kan de mindste ting i livet blive til de største eventyr. Vær jokeren der passer ind i alle sammenhænge, man vil søge dit selskab og nyde samværet med dig.
Det gode råd: Sig ja til dig selv og ja til livet, favn dig selv og lyt til intuitionen.


Skytten:

Det nytter ikke at sammenligne dig selv og din situation med andres. Du har haft så meget om ørene, at det føles helt underligt at være færdig, så tomt, du tænker måske, hvad skal jeg nu gribe og gøre i. Pust ud og vask tavlen ren og tag et skridt af gangen. Noget nyt er under opsejling, det kan tage lidt tid at vænne sig til skift i livet, det er uanset om det er i dagligdagen eller i den åndelige udvikling. Tiden kræver lethed, træd et skridt tilbage og lad være med at vente dig for meget. Din indre tryghedsnarkoman kræver garantier, så gør nogle små ting som du ved er daglig rutine. Vend dig lidt efter lidt til det nye der udvikler sig.
Det gode råd: Find balancen i dit indre, lad dig glide let igennem livet.


Stenbukken:

Du kan roligt indgå aftaler, de aftaler der bliver indgået i tiden vil blive overholdt. Det handler om at gøre noget sammen med andre, eller gøre noget dejligt i parforholdet. Der er en parathed i dig til at åbne op for venskabets kvaliteter. Du er vant til at kæmpe, men i tiden skal du glide let igennem livet, giv dine tanker et frikvarter og slip kontrollen. Tag stilling til om dine holdninger er forældede, indgå et ærefuldt kompromis med dit højere selv, send positive signaler ud, mærk efter hvad du har mest lyst til. Det er tiden til kommunikation mellem tidligere oplevelsers modsætninger. Foren dine to hjernehalvdele, og find svar.
Det gode råd: Forvandl din angst til positiv energi, åben dine arme og tag imod universets lys og magi.


Vandmanden:

Du er omgivet af kærlige og varme følelser, lad det være din smukkeste side der styrer dine skridt. Denne energi er kærligheden uden betingelser eller krav, den er sin egen opfyldelse. Har du ikke mødt din udkårne er tiden gunstig til romantiske møder. Du tænker anderledes og på en mere spændende måde end du plejer. Du ved ikke helt hvor du skal hen, pyt med det, hav tillid til processen og til dig selv og livet. Din aura stråler med fornyet kraft, denne strålekrans skal du hylde dig selv ind i. Du skal favne livet, bruge din kreative sans til at få givet dine drømme vinger. Alt kan ske, du opfordres til at leve i nuet, livet vil dig.
Det gode råd: Vejled dig selv på en konstruktiv måde, tro på kærlighedens kraft.


Fiskene:

Du spreder tryghed og kærlighed omkring dig. Du bruger din gyldne rustning til at beskytte og værne om familien og dem du holder af. Vær lidt opmærksom på, at du bruger din "stædighed" til gavn for både dig selv og dine omgivelser. Kun du kender dine følelser indeni, stå frem og vedkend dem og få fortalt dem du elsker at du elsker dem. Du modnes rent følelsesmæssigt, lad livet være din læremester, så kan du med sikkerhed få de ting du har sat dig for til at lykkes. Du er et vigtigt led i at andre bliver lykkelige, husk karmaloven, du skal også sørge for din egen lykke, løn dig selv. Nyd tiden livet er virkelig værd at leve.
Det gode råd: Universet giver dig alt det du behøver, gør det åndelige synligt for dig selv.