collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                     Tarotkortenes bud på stjernerne december 2021.                                                             
                                                                                                       22. november til 21. december


Vædderen:

Du er ved at være ved vejs ende med opgaverne, og har fortjent at blive sat fri af den energi der har krævet alle dine kræfter. Du har påtaget dig tunge opgaver, mangler stadig at samle et par tråde, gør det, så vil du føle dig stolt og fri. Du finder dit overblik, og et fortjent overskud du kan bruge, til at tiltrække det du ønsker dig. Du har sjældent set klarere, luk lyset og solen ind i dit hjerte. Tænk positivt, tro på fremtiden, tro på dig selv, hav tillid til dit højere selv, slap af i visheden om at i din egen dybeste sandhed, der hvor forskellen mellem drøm og virkelighed allerede er kendt. Lad alle begrænsende tanker slippe sit tag.
Det gode råd: Hårdt arbejde og vilje, er vejen til velvære og lykke.


Tyren:


Du anstrenger dig for meget, måske føler du tingene er for besværlige og tager for lang tid. Du skal se ærligt på dine motiver, huske at det er din egen opgave at være lykkelig. Måske skal du beslutte at lønne dig selv i den grad at du vender noget negativt til noget positivt. Lige nu er der gode aspekter i universet, der gør det muligt at rense sindet, bruge energierne til noget der er brugbart, og som vil gøre det lettere at vende dine håb til klare visioner. Sådanne processer forandrer dybere følelser og åbner sindet for nye begyndelser. Du lærer noget værdifuldt om dig selv, det får dit ægte væsen til at vokse og tiltrække ligesindede sjælevenner.

Det gode råd: Saml på små sejre, de ting du gør for dig selv, vil gøre dig stærkere.


Tvillingerne:

Livet har prøvet dig af, nu handler det om at finde hjem til dig selv. Sæt alle sejl ind på at overvinde eventuelle forhindringer, gå i dybden af dig selv, måske er tiden inde til at vende energierne til noget der er til gavn for din åndelige sjælefred. Tiden er til spænding og nye udfordringer, lad dig inspirere af omgivelserne, hold en fest, eller tag et par fridage hvis det er muligt. Lad din nysgerrighed lede dig, søg inspiration i samvær med ligesindede. Tiden er inde til at samle enderne, binde en smuk sløjfe på de opgaver der holdt dig fanget, og vende dig imod de nye muligheder tiden byder, nærvær og samspil.
Det gode råd: Har du manglet livsglæde, vil du nu ved egen hjælp boble igen.


Krebsen:

Du glemmer at leve livet, du ved begrænsninger er menneskeskabte, så hvorfor tøver du. Hvis du venter på at tingene sker af sig selv tager du fejl, og må vente længe. Du skal turde at tage chancer i livets spil. Menneskets evne til at håndtere succes er dårlig, frygten for at miste den kan dræne og give negative vibrationer. Op på hesten igen, mærk efter om det er de rigtige motiver du har, vær ærlig overfor dig selv. Du er på vej til en spændende tid, hvor der åbnes for venskabets kvaliteter, det vil bringe en varme, og en tro på at livet ikke kun har modgang. Vid universet er rigt, også rigt nok til dig, forkæl dig selv lidt.
Det gode råd: Saml trådene i din hånd, og brug dit praktiske overblik til dine valg.


Løven:

Overgiv dig til din skæbne, din opgave er at sætte energierne fri, gøre op med det tankespind der forsøger at fastholde dig i gamle mønstre. Du er ikke tilfældig, uden dig ville der mangle noget i helheden, vær tillidsfuld og stærk i troen på din egen intuition og den positive vilje din højere bevidsthed har til sejr. Vær en forvandlingskugle, stå frem og tag styringen, alle gode kræfter er på din side, og hvis du tillader den gode hjælp, der ligger til rådighed fra universet, vil du kunne skabe mirakler. Du må ikke sjuske tingene igennem. Hvis det du er i gang med ikke kan lade sig gøre, så giv slip og prøv på en anden måde.
Det gode råd: Så lad da være, med at gøre livet mere kompliceret en det er i forvejen.


Jomfruen:

Ind i mellem er du en urealistisk drømmer, der lader følelserne bygge illusioner op, der er for svære at fange. Se på dig selv, der er en klar linje mellem det der sker i dit liv, og hvem du er, er der tale om et parforhold kan jalousi, vrede eller forurettelse hagle ned over dig. Find kernen i dig selv, du ved hvad du indeholder. Opfang de signaler der kommer til dig, måske som en hvisken i øret, eller en stille rislen ned af ryggen. Åndelig set skal du ride på skildpadden, få alle detaljer med. Når du gearer ned, vil du være i stand til byde de nye udviklinger der er på vej velkomne. Kend dit værd du er dygtig på dit felt, vær stolt og fri.
Det gode råd: Du skal give dig selv flere stillestunder, skabe plads til den kreative tanke.


Vægten:

Der er følelsesmæssige tømmermænd på spil, rejs dig og ryst dig fri af fortidige hændelser. Tiden er inde til at samle stumperne, binde en smuk sløjfe om og sende det op i universet. Du står ved en skillevej, det handler om at turde tage springet til en ny begyndelse. Erkend at lykke er din egen opgave, lad de valg du skal lave i fremtiden tilgodese din følsomme sjæl. Vælg de positive oplevelser og de forandringer der vil opstå når du får evalueret og ryddet ud i gamle ubrugbare mønstre der fylder for meget. Bortkast de byrder der begrænser dig, lav bevidste og logiske valg det støtter din evne til at skelne, vælg dit hjertes energi.
Det gode råd: For fanden da, det er på tide du vælger at slippe alle lavere energier.


Skorpionen:

Du er i gang med en forvandlingsproces, eller vil snart være det. Forandringen skal begynde i dig selv, blive synlig for dit tredje øje og sprede sig i dit liv. Støv en gammel drøm af eller skab dig en ny drøm. Tænk over hvordan du bruger dine resurser, det er vigtigt at kende egne begrænsninger, først når vi kender dem kan vi bekæmpe dem. Hvis du ubevidst går og savner troen på egne evner, er det nu du skal bevidstgøre og forvandle din negative tankestrøm til en ny tro på livets mirakler. Lad revseren blive hjemme, lad ikke din stolthed forplumre de oprigtige ønsker i dit højere ubevidste. Du skal ikke frelse verden helt alene. Tro mig.
Det gode råd: Dine bønner er blevet hørt, men det tager lidt tid at skabe mirakler.


Skytten:

Stå inde for din egen sandhed, lad dig lede af dine højeste idealer. Underbyg det ved at handle stærkt og konkret, vis dig selv og andre at du behersker evnen til at føre tanker til virkelighed. I dit indre besidder du en viden, og du brænder for at forkynde den, se den vokse til succes. Frigør din energi, alle gode kræfter arbejder sammen, foren alle gode og optimistiske tanker og høst gevinst i livets spil. Du står med et ben i hver lejr fortidens og fremtidens, vælg at give plads til nye begyndelser. Kend trolden i dit indre, det vil gøre det lettere at forløse og slippe de begrænsende holdninger. Fasthold dig selv i denne skønne energi.
Det gode råd. Stærke positive energier er i spil, det varsler trygge energier fremad.


Stenbukken:

Søg hjælpen i dig selv, kun du ved hvad der gør dig tryg. Vær et med universets energier, at opleve, er selve følelsen af undere, den blide berøring af samhørighed med alt det der omgiver os. Noget skal håndteres og falde på plads, få skabt klarhed over dine handlefelter job eller økonomi, det praktiske skal falde på plads, de gode energier er på din side. Sæt farten ned og gør tingene grundigt, giv opgaverne din fulde opmærksomhed, det vil lønne sig på sigt. En god tid til at se fremad efter svar der viser, hvad du selv kan gøre for at fremtidens drømme og længsler opfyldes. Vær åben over for skabelsen, det løfter sjælen.
Det gode råd: Forståelsen af karmas funktion, er ikke noget man fatter med sin vilje.


Vandmanden:

Der er bud efter dig, det gælder både på det selskabelige område og den følelsesmæssige side af skalaen. Tiden er til eventyr, amorinerne er i spil. Du lærer noget nyt om dig selv, vær åben for de signaler du modtager i dit ubevidste. Lad dig lede af din sans for det forunderlige. Giv slip på fornuften og de rationelle overvejelser, følg din første indskydelse, den vil vise sig at være rigtig. Du åbner dig for venskabets kvaliteter, det vil bringe en varme, og en tro på at livet ikke kun har modgang til dig. Udskift dine tanker og spekulationer om, hvordan verden ville have set ud, hvis goderne ikke var så ulige fordelt, løn dig selv.
Det gode råd: Lyt til din intuition, mærk dig selv, behandl dig selv med omtanke.


Fiskene:

Husk at tale fra hjertet, det er vigtigt at lade dine blide og smukke følelser strømme ud over verden. Hvis nogen reagerer uønsket overfor dig, er det klogt at synke ind i dit indre og se forundret til. De vil mærke, at de tager fejl og lade dig være i fred. Uanset om det gælder nuet eller fremtiden, er tro og tillid det eneste der kan bringe dig videre på livets flod. Du skal ud af den forsigtigheds kåbe du pakker dig ind i. Slå ud med armene, stil dig under dit højere selvs beskyttelse, kast dig så ud i det herlige liv der er til rådighed. Foren dine to hjernehalvdele, så de fungerer som en helhed. Det vil skabe nye muligheder til fremtiden.
Det gode råd: Find balancen i dit indre, du er uundværlig for helheden.