collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                      Tarotkortenes bud på dit stjernetegn juni 2024.

                                                                                                    21. maj - 22. juli

Vædderen:
  
Når du siger jamen tre gange, er der noget du ikke er helt parat til at slippe eller ændre på. For din indre freds skyld, eller for husfredens skyld, vil det være en god ide at vente med de store opgør, indtil du er helt sikker på at det er det du ønsker. Træk følehornene til dig, kast dig ikke ud i opslidende forklaringer. Bed om vejledning fra din højere bevidsthed til at sige fra. Det nytter ikke at slås med vindmøller i stormvejr, så vent til du har set situationerne fra flere vinkler. Lav livet om til en fest, øv dig i at flirte med dig selv og livet, så vil glæderne vise sig som små glimt i dit indre. Vær åben og tillidsfuld og gør noget rart for dig selv.
Det gode råd: Lad impulserne fra dit indre, give dig svaret på hvad dit hjerte ønsker sig.


Tyren:
  
Du skal være en joker der passer ind alle steder, og med behændighed kan du nu påvirke dit liv positivt. Du er selve eksistensen af livet, og kan med fordel lade dig lede af din intuition. Lyt til dine inderste ønsker, og gå så i gang med at skabe dine egne mirakler. Bed om vejledning fra din højere bevidsthed til alle de roller der er dine, så skal livet nok gå op i en højere enhed. Du kan roligt satse både dit talent og din vilje. Du ved det er dit ansvar at noget lykkes dig, så gå efter sejr. Der er stadig liv i nogle gamle værdier, så det kan sagtens være et møde med fortiden. Tiden er til nostalgi og dit gode humør vil smitte af på dine omgivelser.
Det gode råd: Lad dig inspirere af Universets troldmand Raziel, han vil vise dig nye muligheder.

 

Tvillingerne:
  
Foretag dig noget nyt og uventet, overrask dig selv ved at gøre noget andet end du plejer. Du har det svært ved at føle dig for bundet, det kan være i hverdagens pligt og ansvar. Du trænger til at holde lidt fri, så du kan give dig selv og tiden du er i din fulde opmærksomhed. Der er noget du har ønsket dig og arbejdet på der lykkes. Tiden er med dig, du skal nyde den egenskab at kunne geare ned, det vil gøre at du lader op igen. Du er charmerende og dejlig, det er ærkeenglen Metatron der hjælper dig med at sætte eventyrene i gang. Tillid og uskyld skal være guiderne for tiden du bevæger dig i, tro det bedste, du vil ikke blive snydt.
Det gode råd: Rid på skildpadden og gå trygt den åndelige vej med barnlig undren.


Krebsen:

  
Du føler sikkert at du har gjort det så godt og det bedste for at gøre alle tilpas, så det er ikke helt fair at andre ikke giver dig tilbage, men sådan fungerer Universet ikke. Accepter at vi er forskellige, og kræv din plads, skab rum omkring dig og sig fra. Giv slip på fornuften og følg din første indskydelse, den vigtigste pointe er at forstå den karmiske udvikling du er i, du skal turde tro på din første indskydelse. Du skal anskue det nye der er kommet ind i dit liv med blidhed og kærlighed, hav tillid. Du står i en situation, hvor du har mulighed for at dele din kærlighed og glæde med andre, del bare ud af din visdom.
Det gode råd: Når du gør det du drømmer om blomstre du, giv dig tid til at gøre det du har lyst til.

 
Løven:
  
Det kan føles som om livet er op af bakke, der er de lette dage, men der også de dage hvor livet føles som et kors at bære. Det er det dejlige ved at være menneske, hvis alle dage var lige nemme, lærer du jo ikke at påskønne de gode dage. Du skal forene følelse og intellekt, husk på det er ikke målet i sig selv der er spændende, men vejen du skal følge du skal nyde. Du har en plan, stå frem og vedkend dig ansvaret for din egen succes og lykke. Når du er i harmoni med dig selv, vil Universet forsyne dig med lige netop det du har brug for. Op på hesten igen, der bliver mere og mere af det gode jo mere du bruger de sider af dig selv.
Det gode råd: Få styr på dine opgaver brug de erfaringer livet har givet dig, smøg ærmerne op.


Jomfruen:
  
Der er noget nyt på vej ind i dit liv, springet til nye tanker, det handler om at turde gøre tingene på en anderledes måde end du er vant til. Forskellen mellem drømmen og virkeligheden er at virkeligheden giver plads til tvivl, det gør drømmene ikke. Husk du skal være en gennemstrømningskanal for den varme guddommelige energi. Mød andre mennesker på halvvejen, men gå ikke på kompromis med din indre sandhed, stol på din første indskydelse. Når som helst du går ind i noget nyt, skal du gøre det med barnets tillidsfulde hjerte, så kan de allermindste ting i livet blive til det allerstørste eventyr, husk at favne dig selv.
Det gode råd: Brug ærkeenglen Jeremiel, han vil hjælpe dig med at evaluere dit liv.

 

Vægten:
  
At mestre sindet, du er sårbar, men kampklar. Ved at lange ud efter andre, forhindre du dig selv i at få den omsorg og kærlighed du har brug for. Dækker du dine sår med et panser, hindrer du dem i at læges, vær lidt blid så får du det som du ønsker. Du skal prøve at finde balancen imellem dine ønsker og dine mål. Du skal udvise lidt tålmodighed mod dig selv, det vil gøre at du vil kunne ligne den du er på smukkeste vis. Kræv ikke for meget. Skytsenglen Tempererance betyder at du skal ligne den du er, så bare vær tilstede i de situationer der byder sig, lad ikke fortidens spøgelser stoppe dig. Konfronter din angst for at miste.
Det gode råd: Lad ærkeenglen Zadkiel hjælpe dig med at huske din åndelige arv.

Skorpionen:
  
Var dig for misundelse, både den fra andre og den i dig selv. Lad falde hvad ikke kan stå, det giver plads til nye sejre. Uanset hvor du befinder dig psykisk lige nu, om du er sløv og deprimeret, eller brølende rebelsk, så vid at dette vil udvikle sig til noget nyt hvis du tillader det, så giv slip. Kom ud af dit hi, du skal ikke bare give ret for at få fred. Ærkeenglen Raziel kan hjælpe dig med at finde din indre styrke, han giver visdom og kloge råd til åndeligt søgende, samt erindringer fra tidligere liv. Stop dit tankespind, træk vejret dybt et par gange og sig ja ja da så prøver vi igen. Ryst dig fri og gå ud og kys det satans liv, vær villig til at være lykkelig.
Det gode råd: Frigør din energi det vil fylde dig med styrke, øv dig i at meditere og finde ro.

 

Skytten:
  
Brug din evne til at se klart, skær igennem hvis det er nødvendigt. Du skal helst have kontakt med mennesker der ser livet på samme måde som dig selv, ellers må du tage konfrontationen. Når du ser livet som det virkeligt er, kan du både se og mærke hjertes sandhed. Der står skrevet, hvis du ønsker at høste hvede, nytter det ikke at så byg. Livet består af valg, og lader du andre vælge for dig, er det jo dit valg at de gør det. Brug et øjeblik på at sætte ord på dine ønsker, så lykkes det lettere. For at fange den dejlige fornemmelse af kærlighed og lykke der ligger i nuet, skal du starte med at give kærlighed til dig selv! 
Det gode råd: Frigør din energi og lad den fylde dig med styrke, du behøver ikke at have styr på alting.

 

Stenbukken:
  
Lad dine valg være positive, der ligger en stor energi og styrke til dig i tiden. Gennembryd gamle mønstre, stol på din indre visdom og omsæt den i handling. Tvivler du så bed om vejledning Universet kan hjælpe dig med at omsætte ideer til virkelighed. Få fortalt dine omgivelser hvad du mener, sig fra hvis du ikke kan gå ind for det du beskæftiger dig med. Din jordforbindelse er rigtig flot i tiden, og du vil sikkert få ting til at ske på den måde du ønsker dig. Du er i forbindelse med kærlighedens kilde, selve årsagen til at leve. Tiden er inde til at lægge alle dine forbehold på hylde. Har du ikke mødt din udkårne er det tiden hvor det kan ske.
Det gode råd: Handl på en rimelig og retfærdig måde, også overfor dig selv, det udvikler hjertes skelneevne.

 

Vandmanden:
  
Det er tiden hvor du skal give slip på dine bekymringer. Tag de livsværdier der betyder mest for dig med på din rejse. Universet omgiver dig med et kærligt lys, dette lys bortkaster alle lavere energier og tiltrækker kærlige oplevelser. Der er også positive vinde på det jordiske plan, økonomien har gode kår. Det er også en tid hvor naturen kalder, så har du hus og have så læg dig på græsplænen, eller gå ud og favn et træ og lad din energi gå over i træet, og træk træets energi ind i dig selv. Det der er på vej ind i dit liv er stadig sart, det kan være en ny kærlighed der blomstre op. Det kan også være åndelig vækst, lad det vokse i eget tempo.
Det gode råd: Der er stadig liv i nogle gamle værdier nyd det, du går en god tid i møde.


Fiskene:
  
Når som helst du går ind i noget nyt og ukendt, skal du gøre det med tillidsfuldt hjerte, så kan selv de allermindste ting i livet blive til det allerstørste eventyr. Hold sindet åbent, noget nyt er på vej, det kan være drømmejobbet der viser sig, eller drømmerejsen der kan være en mulighed. Du er ved et punkt, hvor en verden af muligheder åbner sig for dig. Du har styrke og overblik nok til at tage ansvaret for hvordan dit liv skal udvikle sig. Alt omkring dig synes at falde på plads nu, nyd det. Det er også vigtigt at du viser dine kreative sider for at få dine synspunkter gjort klart for andre. Vis udadtil hvem du virkelig er indeni.
Det gode råd: Følg dit indre guddommelige lys det leder dig på rette vej, mærk intuitionen.