collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                        Tarotkortenes bud på stjernerne maj 2021.

                                                                                                     20. april til 20. maj.

 

Vædderen:

Måske føler du ikke at du kan komme i kontakt med dit indre væsen. Jeg tror du prøver for hårdt. Nogle gange skal vi lade ting og tanker og åndelig søgen ligge, man kan ikke tvinge noget igennem, der ikke er klar til at komme frem. Du skal lytte til dit hjerte uanset omkostningerne, kun et  åbent og enfoldigt hjerte slår i takt med den guddommelige rytme. Lige nu er du lidt forvirret rent følelsesmæssigt, den tryghed der er nødvendig for at kærligheden kan trives, skal du starte med at finde i dig selv. Skil tingene lidt ad, vær realistisk i dine ønsker så Universet kan mærke hvad du oprigtig ønsker dig, Hav tillid til processen.
Det gode råd: Lyt til din sjæl din visdom er i dig, fremelsk dine skjulte talenter.

Tyren:

Ved at dække vore sår med et panser, hindrer vi dem i at læges, så åben din brynje. Der er fuld fart på dig, en travlhed som kræver al din beslutsomhed og al din styrke. Du skal ud og vinde i livets spil. Er du parat? Du er modig, og det kræver viljestyrke, men det har du i tiden. Noget skal gøres færdig, uanset hvad det er, job, et forhold, et hjem du har elsket, uanset hvad der har hængt over dig i den sidste tid - er det på tide at give slip. Se trolden i øjnene, tiden er til at skaffe dig selv det, som vil gavne dig selv langt ud i fremtiden. Der er nogle ting i dit liv, som du skal prioritere mere end du plejer. Bed om at blive vist vejen, så lykkes det.
Det gode råd: Visualiser -  Livet skænker mig alt jeg behøver for at være lykkelig.

Tvillingerne:

Du har behov for lethed, træd et skridt tilbage så du kan overskue dit liv, det er en blandings tid og sejrene kommer ikke så let som de plejer. Tag en slapper, få ladet dine batterier op. Livet kræver meget af dig i tiden. Dine opgaver er at komme i kontakt med dit indre kildevæld af kærlighed. Sig højt,  jeg er villig til at være lykkelig, hvis en stor del af dig råber nej jeg er ikke, skal du sige det igen og denne gang med overbevisning og varme. En åben og accepterende holdning til dig selv, vil tiltrække nye mennesker og nye oplevelser ind i dit liv. Forsvar ikke dine fejl, sig derimod tak, det er din lærdom, kom op på hesten igen.
Det gode råd: Der skal gøres noget for at få succesen hevet i land, energierne er gode.

Krebsen:

Du skal ikke sælge din sjæl, hav tillid til The Univers, det største af alle trumferne bærer kraften og heldet i sig. Du beskæftiger dig nok ikke med det du holder mest af, du skal ikke søge de perfekte løsninger, men gøre de ting du kan klare på rutinen. Du har så megen tanke energi kørende, at det vil være en god ide at sætte system i  ideerne, lad tingene hvile lidt, og giv dig selv og din sjæl en god oplevelse i stedet for. Du skal ikke køre for hårdt frem i en sag du vil vinde, men udvise tilbageholdenhed og snilde. Hold mund til du er sikker, du er lige som en blomst der venter på at springe ud. Husk at lytte til din intuition, den har svaret.
Det gode råd: Få samling på dine brikker i livets puslespil, lad være med at udsætte det.

Løven:

Der er for meget hvad og hvis nu i dit hoved, det kan være tanker som, jeg skal også gøre al ting selv. Prøv i stedet at finde din indre ro og sæt dine tanker på ration. Befrielsen kommer når du får tilsidesat alle de vaklende følelser der afholder dig fra at handle her og nu. Nu er tiden inde til at lade dine drømme tale, flyd væk i en sjælerejse eller i en dejlig dagdrøm om hvordan du kan vinde i livets spil. Gør noget rart for dig selv, gå en tur i naturen eller køb en smuk blomst du kan glædes over. Din selvtillid burde være helt på omgangshøjde med dine ønsker. Gå efter sejr, der er ingen der husker en toer, vid du er værd at elske.
Det gode råd: Husk på, at dine begrænsninger udspringer af tanker du selv skaber.

Jomfruen:

Der er noget på vej ind i dit liv, nye mennesker eller nye situationer er ved at indtræffe. Tiden vil vise dig om du kan bruge det til noget, husk på at dine tanker skal være din tjener, ikke din diktator. Du er lidt af en forvandlingskugle, og du kan nu påvirke dit liv positivt. Stjernerne, træerne, blomsterne, fuglene, fiskene, alt levende er vore brødre og søstre i livets dans. Tiden er inde til at skabe mirakler, din muse kalder - lyt. Måske mærker du en kærlig rislen i nakken, eller en hvisken i øret. Lav en meditationsøvelse hvor du placerer en klar krystal i dit tredje øje, det vil styrke dit klarsyn og hjælpe dig i dine valg i følelserne.
Det gode råd: Lad din indre troldmand åbne døren til nye muligheder, og fremelske dine talenter.

Vægten:

Lad det dejlige liv være din læremester. Det er på tide du bruger nogle af de ting du har lært af livets finurligheder på dig selv,  hvad orker du at foretage dig? Find ud af det, du skal gøre noget der oplader dine batterier. Gør bare noget vildt, din uskyld vil beskytte dig. Vær jokeren der passer ind alle vegne, kast dig bare ud i det. Hvis du stoler på din fornemmelse for det rigtige vil Universet beskytte dig. Uanset hvilke hændelser der kommer til dig, så lad det ske. Det der virkeligt er dit kan aldrig stjæles fra dig, så vær blot en eventyrlysten egoist. Hellere lidt skidt i krogene end et rent helvede, tiden er ikke til trivialiteter.
Det gode råd: Husk på, at kun et enfoldig hjerte slår i takt med det guddommelige Univers.

Skorpionen:

Du kan ikke sluge en elefant, du er nødt til at skære den ud i mundrette stykker. Din kloge sjæl kan ikke hjælpe dig hvis du ikke ved hvad du ønsker dig! Livet har så mange muligheder så det kan være svært at vælge. Start med at vælge dig selv, måske er der stadig liv i nogle gamle følelser. Forandringen kommer til den tid den skal, du vil så gerne have garantier drop det, man kan ikke skynde på en flod, men man kan glide let med strømmen. Du kan roligt indgå aftaler der kan åbne for en ny udvikling, der vil gavne dig i livet fremover. Lær dine behov og ønsker at kende, så vil dine inderste drømme lykkes dig, du er en vinder.
Det gode råd: Kontakt din højere bevidsthed, bed om råd til hvilke skridt du selv skal tage.

Skytten:

Der er noget i dit liv, arbejde eller i dig selv du skal have tænkt over. Giv dig selv en pause og vent til du er på omgangshøjde med dig selv og har det fulde overblik. Udstrål tillid og styrke, styrken den har du, men den er ikke så upræget i tiden. Du har mange projekter kørende, finpuds et par stykker og tag et af gangen, men kun så længe det kan fastholde din opmærksomhed. Tiden er til de små hop på stedet, tillad dig selv at være lidt vægelsindet. Du har et indre kildevæld af følelser der trænger til ro, tag en lille ferie hvis du kan. Nye dimensioner skal opdages, og fra det punkt hvor du er nu, må du følge med og få det bedste ud af det.
Det gode råd: Er du kørt fast? Så giv dig selv en pause for at få overblik over hvor du skal hen.

Stenbukken:

Lad ikke stolthed formørke dit klare syn, kast lys ud i alle mørke kroge i dit sind, så kan du åbne for alle de skjulte talenter der gemmer sig i dit indre. Modstanden kommer fra dig selv, så start med at kaste lys og glæde ind i dit indre. Skab et rart rum i sindet hvor du kan bede din indre vejleder om styrke. Når du ikke kan bruge andres råd i valg, tvinges du til selv at finde svarene. Vær bevidst om at du er den vigtigste i dit eget liv. Du er i en situation hvor du må tage stilling til tre ting i dit liv der ikke går op. Det kan være i parforholdet der er et par knaster der skal slibes af, eller jobbet der driller. Find dit overblik og din ro.
Det gode råd: Find din indre styrke, du kan ikke stille alle tilfreds, så start med at gøre noget godt for dig selv.

Vandmanden:

Lad dig lede af dine varmeste følelser, lad kærlighedens pile være din vejviser. Det gælder i alle livets forhold, at du skal lade dig lede af dit hjerte. Du kan roligt tage chancer, men du skal have hjertet med hele vejen. Lad dig ikke begrænse af fortidige fejltagelser eller smålige blokeringer, men glid let gennem livet. Lav dig et rum i dit indre og bed om vejledning fra din højere bevidsthed, så kan du igen slå døren op til det dejlige og kærlige liv du ønsker dig. Vi kan alle blive fanget i at projicere vores selvskabte film over på de situationer der omgiver os. Ser du klart? Eller er livet farvet af det du tror andre ønsker af dig, giv slip.
Det gode råd: Tænk over hvad det er, du oprigtig ønsker dig rent følelsesmæssigt!

Fiskene:

Der er forandring på vej, har du for travlt? Måske skal du slippe nogle af de bolde du har i luften, og koncentrere dig om de væsentligste ting i dit liv, kærligheden måske. Du skal ikke være bange for at snuble, så rejser du dig og børster støvet af knæene, får dig en god latter og går videre. Accepter at der er en vis kaos, for efter det kommer der klarhed. Universet hjælper dig med at redde tråden ud, koncentrer dig om en ting af gangen det vil gøre dit liv enkelt. Vær en gennemstrømningskanal  for den guddommelige energi, kun ved at unde dig selv lidt fred i dit indre, kan du slippe de snerrende bånd du har pålagt dig selv.
Det gode råd: Brug dine fejl som lærdom, det er en forudsætning for at komme videre.