collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                     Tarotkortenes bud på stjernerne Juni 2022
                                                                                                                       21. maj til 20. juni

Vædderen:


Du er handlingslammet, kan ikke se vejen du skal følge. Tanken om præstation gør at du mister kontakten med det paradis du lever i. Gør dig fri, vær villig til at slippe de tanker der blokerer, gør op med skyldfølelser der sikkert er opstået af at du lover mere end du har lyst til. Der er for meget stress omkring dig, få afsluttet besværlige opgaver, få dit kors båret til ende. Det vil give en stor tilfredshed og fred i dit indre, give plads til nye begyndelser. Du skal åbne dig som en blomst og sprede din duft til alle som forstår at nyde den. Giv dine ord vægt og fylde, gør plads til at hylde livet og kærligheden, lyt til din indre visdom
Det gode råd: Livet er ikke problemer, men opgaver der skal løses.


Tyren:

Måske er dine forventninger for store, ser du klart? Ræk ud i universet efter det du allermest ønsker dig, men stil ikke større krav til dig selv, end du forventer fra andre. Selv om noget måske er slået fejl, er det ikke ensbetydende med at det sker hver gang. Der er stadig et par brikker der mangler at falde på plads, før end du kan se målet. Du kan ikke vinde verden ved at miste din sjæl, så vent med at søsætte dine planer til du har overblikket. Livet er en balancegang, men dit klare syn har aldrig været klarere. Du har nu mulighed for at høste udbytte af situationen. Der er størst fokus på de nære relationer, så vær kærlig i tanken.
Det gode råd : Du skal turde sætte din tryghed på spil.


Tvillingen:

Dyk ind i dig selv og favn din skygge, lad ikke udefra kommende påvirkning drukne den side af dig selv, der er i stand til at tænke anderledes, den individualitet der vokser indefra og giver dig styrke til livets opgaver. Du er ikke et får i flokken, så vær en sund egoist. Måske har du købt noget for dyrt og må betale med din sjælefred, lad dig ikke fange af et spil du ikke selv er herre over. Tag skeen i egen hånd, og få overblik over de muligheder der er til rådighed, vær til stede i dit eget liv og vær din egen lykkesmed. Gør kun det du orker, du kan alligevel ikke tilfredsstille alle, så start med at tilfredsstille dig selv.
Det gode råd: Elsk dig selv med alle de spændende facetter der er dine.


Krebsen:

Du kan roligt give af et godt hjerte, du har direkte adgang til den guddommelige kilde. En smule fjollet hed og visdom er godt for sjælen. Kærlighed og varme blomstrer alle vegne, åbn dit hjertecenter og tag imod. Livet er en balancegang, men dit klare syn har sjældent været klarere. Du har lært livets lektie, og er i færd med at bane vej til at kanalisere glæde og kærlighed ind i tilværelsen. Det der sker, er en forståelse der er i harmoni med livets puls, en bevægelse fra det ukendte til det kendte. Du skal prøve at opfange de signaler der kommer fra det ubevidste i dit indre, lyt til intuitionen, og følg din første indskydelse.
Det gode råd: Lad din glæde ved livet, regne som en byge i ørkenen.


Løven:

Du må ikke være selvudslettende og lade andre styre dit liv, styr det selv. Du både kan og skal være den forvandlingskugle der opløser negative strømninger. Du har hjælp fra alle gode kræfter i dit højere selv til at få dine opgaver til at lykkes. Du behøver ikke kæmpe for at få noget til at ske, slipper du kampen sker tingene i den rækkefølge universet vil, hav tillid til din indre vejleder. Det er nu du kan kommunikere tidligere oplevelser på plads i dit indre. Slå ud med armene, stil dig under dit højere selvs beskyttelse, kast dig ud i de herlige opgaver livet tilbyder dig. Foren dine to hjernehalvdele, så de fungerer som en helhed.
Det gode råd: Det er nu du skal træde frem og tage styringen.


Jomfruen:

Dine tanker er krystalklare, din indre visdom og din indre styrke er til rådighed i nuet. Du skal stole på din første indskydelse den vil være behjælpelig med at få udbytte af situationen og vise dig tydeligt og klart hvordan du skal håndtere de opgaver livet stiller dig. Tro på det du går efter, det der åbner sig er måske dine drømmes mål enten i kærlighed eller på det åndelige plan. Det er de kærlige energier der strømmer dig i møde. Stol på dig selv, andres meninger er som billetten til et tog der er kørt. Du rådes til at være et med universets energier, lad ikke andre vælge for dig, vælg selv.
Det gode råd: Stil dig i orkanens øje, derfra kan du dirigere livet i den retning du ønsker.


Vægten:

Du står ved en skillevej, et skift i livet. En stor forandring er på vej, hvis du tillader det at ske. Det er genfødsel til noget nyt, det opløser gamle ubrugbare følelser, og giver plads til nye positive tiltag. Oplev at dit liv bliver nyt og spændende, det er som larven der udvikler sig til en smuk sommerfugl. Du virker inspirerende på dine omgivelser, lad gode ideer finde grobund, og lad dem modne, det vil gøre dem anvendelige. Det er nu du skal tage styringen, det er vigtigt at du udnytter de positive energier universet stiller til rådighed. Grib fat i den rigtige ende af den magiske tryllestav og lad mirakler ske.
Det gode råd: Nu slipper gamle mønstre og fordomme.


Skorpionen:

Lad ikke stivsind forplumre din flotte intuition, prøv at gøre tingene på en anden måde, eller søg råd hos en du har tillid til. Universet tilbyder dig mulighed for at lave en helt ny begyndelse. Det kan let være dig der får stillingen, eller der vokser en ny vished op, der fremmer din åndelige vækst. Styr din stædighed, gør dine drømme til virkelighed, handl stærkt og konkret, vis verden at du behersker evnen til at gøre dine drømme til virkelighed. Det handler om at finde balancen mellem det fysiske og det åndelige, lad dig inspirere af dine første indskydelser. Tro på håbet, og gå efter drømmen intet mindre.
Det gode råd: Få dækket dine åndelige behov, mennesket lever ikke af brød alene.


Skytten:

Du står ved en skillevej, et skift i livet, en stor omvæltning vil ske hvis du tillader det. Du skal turde sætte en streg i sandet, og med tillid til universets godhed tage spinget til en ny begyndelse. Det er genfødsel til en ny åndelig bevidsthed, du skal billedlig talt række dine arme om mod himlen og høre trompeterne kalde. Tillad dig selv at udvikle dig til den smukke sommerfugl, som der er meningen du skal være. Du er givende og charmerende, man vil gerne betro sig til dig. Slå ud med armene, sig højt disse gode ting sker i mit liv fordi jeg fortjener det. Dine tanker er krystalklare, og du har mulighed for at høste udbytte af situationen.
Det gode råd: Begyndelse til en helt ny og åndelig bevidsthed.


Stenbukken:

Prøv at gå i dybden med de opgaver der ligger i tiden, det nytter ikke at flygte, selvom du føler du står i stampe, vent med at rykke teltpælene op til du kender vejen. Se på løgnen, se dybt ind i din personligheds løgn, først når du ser løgnen, kan du stoppe den. De nye chancer du har brug for vil opstå når du er parat til at ændre din måde at håndtere livets kringlede veje, ind til nye begyndelser opstår. Det handler om at lave bevidste valg ud fra hjertet, måske sender du dine følelser ud til forkert modtager. Skab klarhed omkring dig, og tag et lille skridt af gangen. Gå ikke på kompromis med de sande værdier.
Det gode råd: Lad dig ikke jage med, luk munden på din indre tyran.


Vandmanden:

Du bruger for megen energi i forsøg på at stille alle tilpas, du forstår ikke stemmen i dit indre. Stop op, tag en dyb vejrtrækning og bed om hjælp fra dit højere selv til finde balancen igen. Foren dine to hjernehalvdele så de fungerer som en helhed, det vil skabe nye muligheder. Konflikterne i dit liv kan og skal du selv løse. Rejs dig og ryst dig fri af fortidige skuffelser, og vend dig imod nye muligheder. Dette at frigøre sig fra gammel smerte, kan være en proces der tager lidt tid. Billedlig talt vil det være en god ide at vandre op til bjergets top, sulte i fire dage og anråbe de højere magter om styrke og vilje til at ændre ubalancer.
Det gode råd: Vis mådehold, find balance i dine følelser.


Fiskene:

Se dig om i dit liv, se på hvad der ikke harmonerer. Det er i orden at livet byder på små vanskeligheder, men de må bare ikke vare for længe. Gør ikke dig selv til martyr, sig fra. Du skaber selv dit liv, og hvilken drejning din skæbne skal få. Det er nu du skal påvirke hvilken retning dit liv skal bevæge sig. Lyt til de erfaringer du har høstet, og den store visdom du bærer i dit indre. Der ligger positive forandringer i tiden, så glid med og mød dem på halvvejen. Skab tryghed, du er realistisk, ihærdig og stædig, men du er også sårbar. Gå forsigtig frem, det er vigtig for din sjælefred at nye tiltag bliver undersøgt omhyggeligt.
Det gode råd: Drop konflikter, forsøg ikke at redde stumperne.