collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                        Tarotkortenes bud på stjernerne marts 2021.

                                                                                                     19. februar til 20. marts

 

Vædderen:

Du er dejlig og kreativ, men mangler en der vil bekræfte dig i det, bekræft dig selv. Skal man finde den smukkeste perle i sig selv, må man meget langt ud og meget dybt ned i sit indre. Du trænger til en pause, brug lidt tid på åndeligt vækst, mediter eller fald i staver. Du skal nyde vejen det er ikke målet, men vejen til målet der er spændende. Vær forsigtig med hvad du ønsker dig du kan risikere at få det. Søg inspiration, ræk ud i universet med din tanke og hent inspirationen ned i dit liv, vær realistisk lad ikke ønsketænkning være det der styrer, søg klarhed. Dine ideer er bønner der er blevet hørt af Universet, giv det lidt tid.
Det gode råd: Åbn dit sind og få ladet op, lad Ærkeenglen Jophiel føre lavere energier ud.

Tyren:

Din indre længsel kører på lavt blus, det er også bedre at brænde svagt og vedholdende, end at brænde ud. Det er vigtig du tager omsorg for dig selv, den kærlighed du kan give dig selv i dag, er den kærlighed du møder fra andre i morgen. I forsøg på at gøre alle tilpas har du glemt dig selv. Kast lys ud i hver krog i dit indre, og skub ikke dem du elsker fra dig. Bed om vejledning til de skridt du skal foretage dig især i forhold til dine følelser. Det vil gøre dig mere og mere modtagelig, åben for de muligheder der viser sig. Der står en dejlig glans af kærlighed omkring dig, det giver direkte adgang til kærlighedens kilde. Tag imod hjælpen.
Det gode råd: Åbn dit sind og få ladet op, lad Ærkeenglen Jophiel føre lavere energier ud.

Tvillingerne:
   
Slap af du har gjort din del, nu må du ride på skildpadden og få det usete med. Du står foran noget der er ved at blive bygget op, det kan være i karrieren der sker noget nyt, men det kan også have med handel at gøre. Du står i en flot position, og du fortjener al mulig ære og respekt, også fra dig selv. Du er hurtig tænkende i tiden, og har et forbavsende klarsyn på hvordan du kan få det bedste ud af situationerne. Det er Ærkeenglen Michael der bruger sit magiske sværd udadrettet, så du tydeligt kan se vejen du skal følge. Foren din indre handleside med din inspirerende feminine side, så kan du sprede lys og glæde omkring.
Det gode råd: Skaf overblik i dit liv, og spræng lænkerne til det der holder dig tilbage.

Krebsen:
   
Du mangler inspiration og orker ikke at kæmpe, det er jo et glimrende udgangspunkt. Selverkendelsen er en sejr, en stor sejr endda. Du er stadig talentfuld, men måske skal du opgive en sag der har vist sig ikke at kunne bære. Ræk ud i Universet med dine tanker og hent inspiration ned til dit indre. Du mangler at lege, skab dig et åndehul, lyt til dit yndlings musik eller gå en tur og tænk store tanker, måske tanker om hvad du kan gøre for at dit liv bliver enklere og gladere. Du påtager dig mere end du kan overkomme, få båret dit kors til ende. Lad Ærkeenglen Jophiel hjælpe med at få optimisme og solskin ind i dit perspektiv og attitude.
DSet gode råd: Få lukket dine lavere energier ud, det vil skaffe overblik og forbedringer.

Løven:
    
Det er vigtigt du husker at alle domme, også dem du dømmer dig selv ud fra, ofte er i sindet hos dem der vil være så korrekte, og som ofte er opdraget til at se situationerne enten som sort eller hvidt. Bryd gennem den mur af opdragelse og gå dit hjertes vej. Du står ved et vadested hvor der er flere veje at gå, du ved også at den vej du ønsker at gå vil indebærer at du slipper noget af din bagage. Gå med til de forandringer livet byder dig, du går en meget spændende tid i møde. Vær åben, hvis du dækker dine sår med et panser vil du forhindre dem i at læges, så vær åben og tillidsfuld og vælg dine kampe med omhu, brug dit overblik.
Det gode råd: Ærkeenglen Azarel kan give dig ro til at reflektere over dine sande følelser.

Jomfruen:  
   
Du vil gerne have kontrol med det hele og tillader ikke dig selv at være sårbar. Der er meget mere i livet end at have styr på tingene, så tag en dyb indånding, løsn slipset hvis du har et sådan på. Hvis du skulle begå en fejl er det lige efter doktorens ordre. Gør det åndelige synligt i dit indre, for hvis du kan centrere din energi kan du hente stjernerne ned på jorden og ned i dit eget liv. Du udstråler varme og selvtillid, vær en god ven eller veninde, lyt til andre, lyt til din intuition og sug energi ud af Universet og ned i din egen krop, så har du mere overskud at dele med andre. Du er populær og til glæde for dine omgivelser, du har overskuddet.
Det gode råd: Lad alle dine forhold være kærlige og harmoniske, og vær nytænkende.

Vægten:
   
Måske viste ridderen sig at være et skuffejern, så du må selv skaffe dig den omsorg du håbede på. Der er travlhed omkring dig, og du må selv stille op og klare situationerne, som du så ofte har gjort! Dine krav til dig selv er store, men du vil klare det i fin stil. Det er begreberne som pligt og ansvar der er i spil, så få nu gjort de ting der skal gøres. Du bruger alt for megen energi, og du har været så meget for andre at du har glemt dig selv. Tag et par fridage og find dit omdrejningspunkt, gå på eventyr eller giv dig selv lov til at lave et nyt eventyr. Du ved du er en vinder, så du må op på hesten igen. Bed Universet om hjælp til vejen.
Det gode råd: Lav en dyb indånding og giv slip på gamle energier, find dit overskud.

Skorpionen:  
   
Du lader for mange blande sig, livet bliver svært at overskue hvis alle skal have ret, det svækker dit overblik.
Søg enerum og  bed om fred, få styr på dine tanker i hver tilfælde de tanker der dræner, vær dit eget lys. Gør noget vildt, smid en tallerken for at få ørenlyd for dine tanker. Kærligheden er til stede i dit hjerte, lad ikke angsten for at miste hindre dig i at turde prøve. Det er sundt at få renset luften og sagt fra. Hvis der er uoverensstemmelse, så lad dine ord være af den slags du ikke fortryder. Når du har undersøgt sagen og kender dine følelser, kan du roligt satse alt. Hav klare motiver det vil give sejr og ro i hjerte og sind.

Det gode råd: Ærkeenglen Raziel giver visdom til åndeligt søgende, bed om vejledning.

Skytten:
   
Du kender dine evner. Du kan møde et menneske der på forunderligste vis får sagt det rigtige, og som virker igangsættende på dig. Det kan bestemt også være et møde med din indre vejleder. Ultimativt er vor følelse af at være adskilt fra det guddommelige kun en illusion, vi er et hele. Flygt ikke, det vil være en god ide at evaluere nogle sider i dit liv, det kan være dumme misforståelser der får dig til at stritte i energierne. Vær en forvandlingskugle, se med stolthed på dig selv. Du har en energi kørende, den formår at skabe mørke om til lys og sorg om til glæde i dig selv og i dine omgivelser. du kan roligt tro på at mirakler kan ske.
Det gode råd: Jo mere du elsker dig selv, jo mere kærlighed vil du have til andre.

Stenbukken:
   
De stærke følelser der ligger i tiden skal behandles lidt varsomt, vent med de store afgørelser til du kan mærke din intuition. Du står foran et skift, så lad ikke bindinger til det forgangne hindre dig i at få dit liv lyst og harmonisk. Glid med, du kører ikke i dine normale omdrejninger, få hvilet ud og få skabt balance i  dit indre, lad dine feminine og maskuline energier gå hånd i hånd det kan skabe stor succes. Du er iderig, og  hvis du bruger din fantasi til at visualisere dine største ønsker, kan du få dem til at lykkes. Vær kunstneren, outsideren der gør det anderledes end alle andre. Vis verden at du også kan være selvironisk og morsom.
Det gode råd: Få samling på alle dine energier, bed din sjæl om ro i dine tanker.

Vandmanden:

Det er som om at den skygge der har hængt over dig letter. Du bliver bedre rustet til igen at tænke i de positive baner som normalt er dig. Hvis du har ladet din energi fosse ud, brændt dit lys i begge ender, skal du have dine reserver fyldt op igen. Tro på, at det du er i færd med vil gøre dig følelsesmæssig tryg langt ud i fremtiden. Vær lidt tålmodig og husk på at læreren kommer når eleven er klar. Den store gevinst, jeg håber det er gevinsten i livets store kærlighedsspil du vinder. Hvis du sætter faste rammer for dit liv åbner du for en ny udvikling der vil gavne dig i fremtiden. Slå ud med armene og sig højt! Jeg fortjener det.
Det gode råd: Du modtager kærlighed og støtte fra Ærkeenglen Jophiel, hun giver tålmod.

Fiskene:
   
Find dig et trygt sted hvor du kan vinde din styrke og dit overskud tilbage. Giv dig selv lov til at slappe af i overbevisning om at dit liv er trygt og godt, kan du det, er du bedre rustet til de opgaver der venter forude. De gamle mønstre, de ting din krop og sjæl husker, skal du nu lade stige til vejrs og slippe.  Ærkeenglen Zadkiel kan hjælpe dig til at huske hvem du er, øge dit selvværd. Dette at håndtere sorg og glæde kan ind i mellem føles så besværligt, det er næsten lettere at håndtere besværligheder end lykkefølelse. Du skal finde balancen i dig selv, mærk efter om du kører for hårdt på, hold lidt fri og få samling på din energi.
Det gode råd: Få draget omsorg for dig selv, du har brug for et pusterum.