collage.jpg

Månedens Tarotkort og Stjernetegn

                                    Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2022.

                                                                                                                 23. september - 23. oktober

Vædderen:


Mennesker der tør vedgå hvem de er og hvad de ønsker af livet, vil finde styrke til at opbygge noget nyt. Det nye varsler hjælp til de signaler, der modtages i tiden, vær åben og opmærksom på de nye energier der strømmer dig i møde. Det kan være et tilbud der vil ændre dit liv, lad håbet, viljen og troen på lykke være det du lever efter, vær villig til forandring. Du får sagt ord der forløser. Ved at handle mere intuitivt, kan du tilføre dit liv en positiv magi, gnist og energi. Det gælder inden for alle områder eksempelvis kærlighedsliv, arbejdsliv eller åndelig udvikling, vær villig til at lade udviklingen ske, vær stærk i troen på egne evner.
Det gode råd: Hvis du tør kende dig selv, vil du få en særlig aura og tiltrækningskraft.


Tyren:

Din energi har været på lavt blus længe, nu er du igen ved at være på omgangshøjde med dig selv. Du er åben for venskabets kvaliteter, det vil bringe dig en varme, en tro på at livet ikke kun har modgang til dig. Lad være med at bruge siden af dig selv, der vil være skolemester for andre, styr din stædighed, lad ikke din stolthed forplumre de oprigtige ønsker du bærer i dit hjerte. Nu handler det om at gøre drømme til virkelighed. Det er nu du har den rigtige udstråling til at give dine ord vægt og fylde. Det er nu du skal hylde livet og kærligheden. Omgiv dig med lys og glæde, det vil omdanne alle lavere energier til kærlighed.
Det gode råd: Mist ikke troen, du er i din fulde ret til at være den person du er.


Tvillingerne:

Nye følelser ønsker plads, derfor må du rense ud i gamle. Det er nu du må fastholde dig selv, være ærlig og sige fra, også selvom det er ubehageligt. Måske er det nu, du skal udfolde dine kreative evner, investere i noget der bringer dig i kontakt med dybere lag i dit indre. Det hjælper dig med at bevare din sjæl levende. Du kan sætte tydelige mål, og bruger du din vilje, din naturlige stolthed konstruktivt, kan du sætte gang i en ny udvikling. Hvis du hviler i dit centrum, vil der vokse en ny styrke frem, en forandring der kan vise sig i mange former, held og kreativitet. Først må du mærke kilden til dit inderste væsen. Vide hvad du vil.
Det gode råd: Tiden er gunstig til etableringen af nye venskaber, eller udvikle de bestående.


Krebsen:

Du lader dine tanker dominere, livet er en balancegang. Når du lærer at mestre sindet dine tanker, er der ingen grænser for hvad du kan skabe. Brug dit tredje øje vis, så vil du se vejen du skal følge, hvilke valg du skal foretage, det er ikke universets mening du skal klare alting selv, bed om lidt forståelse fra dine omgivelser. Læg din beskyttende rustning, vid det er i orden at være lidt sårbar en gang imellem. Ved at dække fortidens sår med en rustning, hindrer du dem i at heles. Brug ikke energien på uvæsentlige småting, men gem din styrke til de ting der er kampen værd. Lyt til dit hjertes ønsker, vær lidt blid imod dig selv.
Det gode råd: Vælg dine kampe med omhu, du taber ikke hele krigen ved at fejle en gang imellem.


Løven:

Livet har lært dig noget betydningsfuldt, og dit ægte væsen vil vokse, blive tydeligere. Du kan nu gå ud i verden og forandre skjult mindreværd til en følelse af et naturligt værd. Dine drømme er lidt for fantasifulde og svære at fange, det kan være tanken hvad hvis nu jeg ikke slår til følelsen der er på spil. Du skal turde prøve, måske en anden metode. Det der sker, er stort og heldigt for dig, du burde være meget succesfuld i tiden, livet er med dig. Du vil blive vist vejen, stol på din indre stemme, den vil vise vejen til en klarhed der gør dit jordiske liv mere værdifuldt. Gå tiden i møde med åbent sind og høst gevinst i livet.
Det gode råd: Du står ved en skillevej, det handler om at turde glide med.


Jomfruen:

Du har overblik og handlefrihed til at skabe dine egne mirakler. Det kan være dette at finde overskud til at prøve noget nyt. Det betyder også at have held, og ikke mindst mod til at få udlevet din egen sandhed. Hvis du hviler i dit centrum, vil der vokse en styrke frem til at skabe en bedre situation, det kan være et arbejde der lykkes, eller en handel der falder på plads, men kast dig kun ud i de ting du er parat til. Du kan få vigtige opgaver at løse, men sjældent løn efter fortjeneste. Din løn kan være den stolthed du vil mærke i dit indre når noget lykkes. Lad også dine valg i kærlighed være positive, lyt til dine hjertesignaler, og følg dem.
Det gode råd: Din evne til at skelne er god i tiden, så lad dine valg være positive.


Vægten:

Nu ser du en vej ud af mørket, Længe nok har du ladet andre mennesker, eller måske for mange opgaver trække dig rundt i manegen, det slutter nu. Det er på tide at bryde ud af det du er opdraget til at tro om dig selv. Gør noget der vækker den sovende lidenskab der gemmer sig i dit indre. Du ser en vej ud af mørket, nye muligheder dukker op, find din indre ro og se på det nye der sker omkring dig, det vil få dine ideer til at blomstre. Der er forandring på vej, så det gælder om at holde tungen lige i munden, leve fra øjeblik til øjeblik. Bliv ikke utryg ved livets foranderlighed, se i stedet de nye glæder forandringen bringer med sig.
Det gode råds: Lad dig ikke lokke af negative nedbrydende tanker, tænk positivt.


Skorpionen:

Hvis du ønsker at gøre dine længsler mere konkrete og virkelige, er tiden inde til at se virkeligheden i øjnene. Ryst dig fri af andres forventninger, og ikke lade dine krav til dig selv være for urealistiske. De nye chancer du har brug for, vil opstå når du er parat til at ændre din måde at håndtere livets opgaver på, og skabe en ny begyndelse. Det kan være en ændring på arbejde, der skaber en ny begyndelse, det kan også være dette at bryde ud af et gammelt følelses mønster. Uanset hvori din forandring består, skal du være parat til en genfødsel til noget nyt. Vær villig til at give slip, for at gøre plads til ny og bedre begyndelse.
Det gode råd: Efter endt kaos kommer der genfødsel til noget nyt, tag en ting af gangen.


Skytten:

Noget, nogen vil inspirere dig. Det kan være uventede penge, eller møde med en sjæle ven der er i udsigt. Du skal lytte til dit hjertes signaler, tro det bedste. Hvis det er en håbløs drøm du higer efter, rådes du til at opgive den, og vende dig mod noget nyt der er dig værdigt. lad ikke dine tanker være diktator, de skal være din tjener og bruges på en positiv og klog måde. Når du lærer at mestre sindet, er der ingen grænser for hvad du kan skabe. Tænk kærlige tanker, udfør kærlige gerninger, så tiltrækker du det du ønsker dig. Prøv at gå ind i følelsen af at livets kilde strømmer igennem dig, flyd med, vis tillid til at du er på rette vej.
Det gode råd: Hvis din længsel er i tråd med universets hensigt, vil du blive vist vejen.


Stenbukken:

Gå ikke på kompromis med din egen sandhed, en helt anden ting er at møde en anden på halvvejen. Måske bliver du bedt om at yde mere end du er parat til, vær ikke dum god, sig fra. Du har muligheden for at gøre en ekstraordinær indsats, gør det på det rette grundlag. Uanset hvori din angst for at lykkes består, må du prøve at sende kærlighed og lys ind, accepter alle sider af dit væsen, det vil forvandle angst til styrke. Hav tillid til din intuition, du skal finde din egen vej til målet. Ultimativt må vi udvikle så megen styrke inde i os selv, til at klare opgaverne gennem livet uden hjælp fra andre, vid det er dit eget ansvar at være lykkelig.
Det gode råd: Store kræfter er i spil, find din indre styrke frem og gå efter sejren.


Vandmanden:

For at få det du ønsker dig i livet, må du samle din energi. Koncentrer dig om en ting af gangen, øv dig i at lytte til din mavefornemmelse. Når man beder om hjælp fra universet, er det vigtigt at bede om at se det første skridt man selv skal tage, ikke hjælp til hele pakken, det skaber blot forvirring. Hold fast på din oprindelige plan, tag et lille skridt af gangen, går tingene i stå så vent lidt, men opgiv ikke. Det handler også om at kunne lide det man ser, både i sig selv og andre. Husk at stoppe op, en smule fjollet hed og visdom er gavnlig for sjælen, og får andre op af stolen. Åbn dit hjertecenter og tag imod hjælpen fra universet.
Det gode råd: Husk at lønne dig selv, så du ikke tørlægges i kilden.


Fiskene:

Du bruger din energi og dit overskud på en måde, der dræner dig selv. Befinder du dig på den rette hylde arbejdsmæssigt eller følelsesmæssigt? Det er vigtigt at kende din egen begrænsning, kun sådan kan du bekæmpe den. Behandl dig selv med samme accepterende holdning, som du ville behandle en kær ven. Selv om noget en gang har slået fejl, er det ikke ensbetydende med at det sker hver gang. Du skal turde sætte din tryghed på spil. Betragt dit liv som et puslespil der er faldet på gulvet, nu samler du alle brikker op og sætter dem op på en bedre måde. Du får hjælp til selvhjælp i din mission, det vil skabe en ny succes.
Det gode råd: Lav en brainstorm i det puslespil der udgør dit liv, find de rigtige brikker.