collage.jpg

Mini inipi

Mini svedehytten

Der er blevet lavet en lille Inipi (oversat, bedested), hvor vi kan arbejde en til en, også velegnet til parterapi, vi kan max være tre. Det vil være intenst i din udvikling og vi kan arbejde personligt med dig i fokus og komme i dybden med de udfordringer du kommer med.

Går du rundt med en bagage i dit livs rygsæk der bare bliver tungere og tungere. Det kan være fra barndommen, familie, skolen, job, kærligheden, andres mening osv. der tynger dig, som du ”gerne” vil slippe af med, men der sker ikke rigtig noget, for det kan lige vente til i morgen eller i overmorgen eller? Ja, det hober sig op og bliver efterhånden til et uoverstigeligt bjerg. Men det er aldrig for sent!

Men kun du kan bestemme om du vil lave om på det. (udfordringen)

Inipien er moder jords livmoder hvor man kravler ind for at blive genfødt. Har været brugt i flere tusinde år af naturfolk til rensning både fysisk og mental. Her kan du bede om hjælp og vejledning til at give slip på din angst og bekymringer, bede om at få vist vejen til det første skridt du selv kan tage. Send dine bønner til universet og de varme sten (stenfolket) der med glæde tager sig af dine bekymringer når du er parat til at give dem slip. Husk, universet straffer ikke og angst, stress og bekymringer som oftest er blevet til en dårlig vane. Vaner kan ændres. Det er bestemt også her du kan få dine ønsker og drømme givet vinger.

Jeg stiller mig til rådighed for at videregive de budskaber universet har til dig, følge og vejlede dig på din rejse.

Har dette vakt din interesse, og du vil vide mere, så kontakt mig
3032 3247 eller tromborg@tromborgtarot.dk

Pris kr. 800,-. Mobilepay til 3032 3247.
Varighed ca. 5 timer